Son hafta yoklama alınır mı?

mavıuszed

Hectopat
e-okul çarşamba kapanıyor diye biliyorum ama yine de sorayım, son hafta yok yazarlar mı? Eğer yazıyorlarsa mecbur son hafta gitmek zorunda kalacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazartesi yazdıklarına eminim de gerisini bilmiyorum.
Ya da müdür beni kandırıyor.

Bizde son hafta sorunlu değil diyor hocalar.

Okuldan okula idareciden idareciye değişiklik gösterebilir çarşamba karneler basılıyor genelde alınıyor fakat geçmiyor.

Buraya sormak yerine, yarın okula gittiğinizde, müdür/ müdür yardımcısına sormak daha mantıklı olur. Şahsen kendi okulumda, son hafta hiçbir zaman yoklama işlenmiyor ama başka arkadaşlarımın okulunda son güne kadar işleniyor.

e-okul çarşamba kapanıyor diye biliyorum ama yine de sorayım, son hafta yok yazarlar mı? Eğer yazıyorlarsa mecbur son hafta gitmek zorunda kalacağım
Vallahi bizde geçen sene almadılar bu senede almazlar herhalde zaten toplasan 900 kisilik okula en fazla 20 kişi falan gelir

e-Okul çarşamba kapanıyor diye biliyorum ama yine de sorayım, son hafta yok yazarlar mı? Eğer yazıyorlarsa mecbur son hafta gitmek zorunda kalacağım

Hocam genelde almıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…