kralivezir01 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #21 Taha Doğan1 dedi: Hocam perşembe yok yazılmanıza ihtimal yok zaten. Okulunuzun mevcudu kaç? Perşembe günü akşamı karne basacak halleri yok. Perşembe günü basılır karneler. Genişletmek için tıkla... 3-4 tane yazıcı varmış ama.
Taha Doğan1 dedi: Hocam perşembe yok yazılmanıza ihtimal yok zaten. Okulunuzun mevcudu kaç? Perşembe günü akşamı karne basacak halleri yok. Perşembe günü basılır karneler. Genişletmek için tıkla... 3-4 tane yazıcı varmış ama.
T Taha Doğan1 Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #22 TheRev dedi: 600 700 arası. Genişletmek için tıkla... Perşembe almazlar yoklama. İçin rahat olsun. Yok rahat olmuyor diyorsan idareye sorabilirsin
TheRev dedi: 600 700 arası. Genişletmek için tıkla... Perşembe almazlar yoklama. İçin rahat olsun. Yok rahat olmuyor diyorsan idareye sorabilirsin
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 515 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #23 TheRev dedi: Hocam ben zaten salı günü uçağa biniyorum yurtdışına gidiyorum devamsızlık yapmama gibi bir seçeneğim yok ama perşembe alınmıyorsa sıkıntı yok. Bende hatırladığım kadarıyla son hafta çarşamba ya da perşembe günü bizi kovmuştu müdür yardımcısı Genişletmek için tıkla... evet çarşamba yoklama defteri ve sistem kapanır.
TheRev dedi: Hocam ben zaten salı günü uçağa biniyorum yurtdışına gidiyorum devamsızlık yapmama gibi bir seçeneğim yok ama perşembe alınmıyorsa sıkıntı yok. Bende hatırladığım kadarıyla son hafta çarşamba ya da perşembe günü bizi kovmuştu müdür yardımcısı Genişletmek için tıkla... evet çarşamba yoklama defteri ve sistem kapanır.
TheRev Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1660 TI Intel Core i7 8600k 16 GB Ram Gigabyte Z390 UD Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #24 Taha Doğan1 dedi: Perşembe almazlar yoklama. İçin rahat olsun. Yok rahat olmuyor diyorsan idareye sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam idare her zaman perşembe günü yoklama alınacağını söylüyor ama almıyorlar.
Taha Doğan1 dedi: Perşembe almazlar yoklama. İçin rahat olsun. Yok rahat olmuyor diyorsan idareye sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam idare her zaman perşembe günü yoklama alınacağını söylüyor ama almıyorlar.
T Taha Doğan1 Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #25 TheRev dedi: Hocam idare her zaman perşembe günü yoklama alınacağını söylüyor ama almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yoklama alınır. Ama yok yazılmazsınız
TheRev dedi: Hocam idare her zaman perşembe günü yoklama alınacağını söylüyor ama almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yoklama alınır. Ama yok yazılmazsınız
TheRev Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1660 TI Intel Core i7 8600k 16 GB Ram Gigabyte Z390 UD Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #26 Taha Doğan1 dedi: Yoklama alınır. Ama yok yazılmazsınız Genişletmek için tıkla... Devamsızlığım gitmesin ne olursa olsun valla.
Taha Doğan1 dedi: Yoklama alınır. Ama yok yazılmazsınız Genişletmek için tıkla... Devamsızlığım gitmesin ne olursa olsun valla.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 515 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #27 Hocam ne desek boş tamamen okul müdürüne kalmış bir şey aileniz arasa söylerler aslında. TheRev dedi: Devamsızlığım gitmesin ne olursa olsun vallahi. Genişletmek için tıkla...
Hocam ne desek boş tamamen okul müdürüne kalmış bir şey aileniz arasa söylerler aslında. TheRev dedi: Devamsızlığım gitmesin ne olursa olsun vallahi. Genişletmek için tıkla...