Okuldan okula göre değişir de alınır muhtemelen.Karne günü yaklaştı ve okullarda artık son haftaya giriliyor. Benim merak ettiğim şu: Okulun son haftasında, yoklama alınır mı? Etkinlik haftası olacak dedi hocamız.
Bana kalırsa alınmaz çoğu kişi gelmeyecek son hafta.Yoklama okulun sonu olsa da alınır ama yoklamayı girip girmemek idareye kalmış bir şey bizde girmiyorlardı sizde girebilirler.
Karne günü yaklaştı ve okullarda artık son haftaya giriliyor. Benim merak ettiğim şu: Okulun son haftasında, yoklama alınır mı? Etkinlik haftası olacak dedi hocamız.
Bana kalırsa alınmaz çoğu kişi gelmeyecek son hafta.
kanka bizim okulda alınıyordu fakat e okul kapandıktan sonra yoklama giremiyorlar oda salı veya çarşamba günü devamsızlığın varsa son 3 gün kafa tatiline çıkKarne günü yaklaştı ve okullarda artık son haftaya giriliyor. Benim merak ettiğim şu: Okulun son haftasında, yoklama alınır mı? Etkinlik haftası olacak dedi hocamız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.