Son haftalarda netlerim çok düştü

Özellikle TYT'de 2023'ü çözüp Türkçede çok süre kaybedip hem Türkçe'den 10 yanlış yapmam ve diğer dersleri batırmam ile başladı bu durum. Kendi okulumda onlardan daha iyi yaptığım kişiler bu hafta hep beni geçtiler. Tabii ki biliyorum kendimi başkası ile kıyaslamam gerektiğini ama insanın aklına takılıyor. Denemeleri bıraktım son hafta diye eksiklerimi kapatıyorum ama netler gittikçe düşüyor. Moralimi bozuyor şurada kaldı 4 gün ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu ve diğer rehberlik videolarını izlemek iyi gelebilir, ne dersem bu adamın dediğinin lacivertini söyleyeceğim zaten.

Süreç böyle işler normaldir 85 ortalamasında geldiğim sıralarda tek denemede 65e düşmüştüm sadece çalışma süreci değil mental bir süreç de bu sınav çizgini bozmadan devam et ayrıca süre aşımına dikkat et Türkçeye 40dk dediysen bitmemiş olsa bile çık ve devam et sınavına.

Tabii ki biliyorum kendimi başkası ile kıyaslamam gerektiğini ama insanın aklına takılıyor.
Sonuçta bu da bir yarışma. Ben de normal hayatımda kendime ağır hakaretler ediyorum ancak bir çare bulamıyorum.

Psikiyatriye gidiyorum, hastalığımdan dolayı. Doktor hiçbir kimseyle netlerini falan kıyaslama dedi. Öyle ortamlardan uzak durmamı söyledi. Ders hakkında soru soracak olurlarsa o ortamdan hemen ayrıl, yoksa bu seni yıpratır.

Dediğim motivasyon amaçlı değil. Bizzat yaşadım bu olayı. Elden bir şey gelmiyor insanın kafasına takılıyor. Durumunu anlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı