Mert hoca iyidir ama sadece efişinado testi kısımları iyi. Konu anlatımını bazen ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyor. Bir de o konuların altlarına kavrama sorusu başlığı altında resmen matematik dersinin bulunabilecek en basit sorularını buluyor, yerleştiriyor insan ister istemez ilkokula giden çocuğa versem çözecek bunu tribine giriyor. Özellikle basit konularda bes belli oluyor mesela ondalıklı sayılar veya negatif pozitif sayılar veya bölme bölünebilme konusu bunlar ortaokulda da olduğu için resmen ortaokul öğrencisine anlatır gibi anlatıyor ama zor konularda bir nebze bu durum azalıyor EBOB EKOK gibi. Ben olsam konu kısımlarını kendim çözüp efişinado kısmında hocayı dinlerdim çünkü kendisi her videoda söylüyor. "bu soruları kendiniz çözebilecek hale geldiğinizde başarırsınız" sen bu konu kampı diye en kolay soruyu bile dinlersen haliyle kamp bitince boşlukta kalıyorsun bunun için test çözmek lazım konuların yanında sonuçta YouTube'da oyun videosu izlemiyorsunuz. Burada disiplininizi sağlamanız çok önemli. Benim bu dediklerimi yapmadan bu kamp ile net arttıramazsın matematikten imzamı basarım. Bir de günde 2 video izleme olayını geçeceksin o mümkün değil çünkü 1 videosu 2 saat sen anlaman için geriye sarsan veya not alsan 3 saat sadece matematik çalışmadığına göre bu 3 saat sana fazla gelecek 2 video alacak ara versen 7 saatini günde zaten 10 saat vaktin var.