Son model PS4 Pro hangisi?

meftun_1

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Fransa'dan tanıdıklarımız gelecek. Bizde onlardan PS4 Pro istemeyi düşünüyoruz.
Ancak tabii ki getirirken bari iyisini getirsinler dedik. Bana en son model PS4 Pro özelliklerini yazabilir misiniz acil teşekkürler.

PS5 istememe seberbim yılda bir kez gelecekler ve ayda 1 oyuna 800 lira verecek durumumuz yok. Anlayışınız için sağ olun.

Arkadaşlar selamlar. Fransa'dan tanıdıklarımız gelecek. Bizde onlardan PS4 Pro istemeyi düşünüyoruz.
Ancak tabii ki getirirken bari iyisini getirsinler dedik. Bana en son model PS4 Pro özelliklerini yazabilir misiniz acil teşekkürler.

PS5 istememe seberbim yılda bir kez gelecekler ve ayda 1 oyuna 800 lira verecek durumumuz yok. Anlayışınız için sağ olun.
Hocam PS Plus alırsınız. PS5 isteyin pek bir fark olmaz bence. Ayrıca ikinci el takas satış grupları var. Oralardan çok daha ucuza oyun alabilirsiniz. Model olarak bilmiyorum ben de Pro modelini kullanıyorum ama 2016 ilk seriydi herhalde benimki 2017'de üretilmiş.

PS4 ve PS5 oyun fiyatları aynı. Yeni çıkan oyunlar ilk çıktılarında yüksek ücretlere çıkarlar. Size ucuz gelenler eski oyunlar ve PS tarafı geçmişe uyumluluk konusunda çalışıyor.
PS4 son model derken model numarasını kastediyorsunuz sanırım. CUH 7216B sanırım.
İmkanınız varsa PS5 alın.

Oyuna para veremeyeceksen Xbox öneririm.

Üzücü bir gerçek söylemem gerekiyor ki PS5 ve PS4 oyun fiyatları maalesef aynı. Eğer imkâna sahipseniz PS5 almanızı öneririm. Oyun konusunda ise PS Plus aylık olarak 2 veya daha fazla oyun sunuyor. Bakmanızı öneririm.

Üzücü bir gerçek söylemem gerekiyor ki PS5 ve PS4 oyun fiyatları maalesef aynı. Eğer imkâna sahipseniz PS5 almanızı öneririm. Oyun konusunda ise PS Plus aylık olarak 2 veya daha fazla oyun sunuyor. Bakmanızı öneririm.

Ben NBA 2K21 tarzı oyunları oynayacağım, yine aynı fiyat mı olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, nesil fark etmeksizin fiyatlar aynı oluyor. Tavsiyem NBA, Fifa vs. oynayacaksanız Xbox alın. Bu oyunlar Gamepass'e dahil. Tek oyun fiyatına yıllık abonelik alabiliyorsunuz.

Hocam PS5 isteyin. Takas yöntemi ile oyunların tanesini 20-30 liraya oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı