Son of The Forest'ı 8 GB RAM ile oynayabildim

Çoğu oyun böyle zaten 8gb der 16gb der ama arka planda 5-8gb ram yer. Ben hep bakıyorum arka plandan hiç de 8gb 16gb ram yemiyor oyunlar

Ram'in teknik özelliklerine göre değişebilir kardeşim 6gb Ram ile bile açılabilir. Önemli olan sadece kapasite değil frekanslar ve hizlarida önemli.

RAM'in teknik özelliklerine göre değişebilir kardeşim 6 GB RAM ile bile açılabilir. Önemli olan sadece kapasite değil frekanslar ve hizlarida önemli.

Oyunlarda frekansların çok büyük etkisi yok RAM'lerde en büyük etken bellek boyutudur 8 GB 3000MHz ile 8 GB 5000MHz arasında 2-3 FPS varsa şükredin daha önce bizzat kendi laptopumda denedim sadece çift kanal bellek yaparsan ama dağlar var diyebiliriz.

Video bakabilirsiniz ben çok bir fark göremedim devasa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demekki oyunun optimizasyonu güzel.Yeni çıkan oyunlarda artık sistem gereksinimlerine çok bakmamak lazım optimizasyonu iyi yaparlarsa en düşük 60fps oynarsın.Sen kaç fps'de oynadın?

Demekki oyunun optimizasyonu güzel.Yeni çıkan oyunlarda artık sistem gereksinimlerine çok bakmamak lazım optimizasyonu iyi yaparlarsa en düşük 60fps oynarsın.Sen kaç fps'de oynadın?
4 kişilik serverda ortalama 50 fps ama yamyama vurunca drop yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…