Son of The Forest'ı 8 GB RAM ile oynayabildim

Bende 8 GB RAM ile Rust oyununda en büyük haritalar da oynuyordum. Arkadaş bende 16 GB RAM var ben o kadar oynayamıyorum sen nasıl becerdin falan diyordu hatta sanırım SSD sayesinde oluyor emin değilim. SSD'yi seçip sanal bellek miktarını 16 GB olarak ayarladığım zaman sorunsuz oynuyordum oyunu.

Yeni çıkan The Forest 2'de mimum 12 GB RAM diyor ama ben 8 GB RAM ile kasmadan oynayabildim ve RAM kullanımı %81'di.

Abartma ben 5600X 6800XT 16 GB RAM ile yeri geliyor 20 30 FPS aliyorum hangi kasmamaktan bahsediyorsun surekli 20 30 FPS falan mi oynuyorsun kasmamaktan kastın nedir?

Yeni çıkan The Forest 2'de mimum 12 GB RAM diyor ama ben 8 GB RAM ile kasmadan oynayabildim ve RAM kullanımı %81'di.

Hocam oynarsında kasmamaktan kastın nedir FPS mi yüksek, düşük olsa da kasma hissiyatımı almıyorsun. Ben 5600X 6800XT 16 GB RAM ile 42 FPS'leri yeri geliyor 32 38 FPS'leri görüyorum. Genel olarakta ortalama 60 68 fps oyundami sikinti var anlamadım

i5 2320 - 1050 Ti - 8 GB RAM ile düşük ayarlarda 30-40 FPS oynadım. İşlemci kaynaklı ve optimizasyon sorunu yüzünden drop yedim tabii. Oyun 5 GB RAM kullanıyordu

i5 2320 - 1050 Ti - 8 GB RAM ile düşük ayarlarda 30-40 FPS oynadım. İşlemci kaynaklı ve optimizasyon sorunu yüzünden drop yedim tabii. Oyun 5 GB RAM kullanıyordu
Bende 6 gb kullanıyor.

Bu bir şey mi arkadaş DDR2 2GB RAM li sistemle Win10x64 te Pubg oynuyordu. Bootcamp'a atlayınca PC reset atıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…