Son olaylardan sonra Papara kullanılır mı?

Ben paramı gönderdim sildim hesabı. Cashback olayı bitti papara da zaten. Bence yeni bir bankaya geçin

Şu an karşılaştığım tek sorun EFT. Bazıları markette falan sorun yaşıyormuş. Yüklü miktar tutmamakta yarar var. Paramı çekip şu olaylar bitene kadar Nays'a geçmeyi düşünüyorum ama karar da veremedim.

Ben paramı gönderdim sildim hesabı. Cashback olayı bitti papara da zaten. Bence yeni bir bankaya geçin
Nasıl gönderdiniz, hata veriyor bende.

Hocam 18 yaşın altında hangi kartı önerirsiniz IBAN'ı lazım bana özellikle.
Kullandıkları ı söyliyeyim ben iyzico parolapara ve nays kullanıyorum. Özellikle nays çok fazla kullanıyorum. 18 yaş altı için velinin telefonundan onay verip kullanabiliyorsun. İyzico da çok fazla cashback var 18 yaş altı var mı bilmiyorum araştırabilirsin. Önerim iş Bankası ilk imza ve nays kullanman. Ben 18 altındayken öyle yapıyordum.
Valla bilmiyorum 37 liram var bir deniyeyim dedim attı direkt.

iyzico ve nays deneyiminiz nasıl?, İninal gibi her işlemde komisyon alıyor mu?. Önerir misniz?

iyzico ve nays deneyiminiz nasıl?, İninal gibi her işlemde komisyon alıyor mu?. Önerir misniz?
Nays hiç bir işlemde kesinti yapmıyor. İstediğim her bankaya para attım hiç para kesmiyor. Ziraate ve kuveyttürke 10 20k lık paralar attım kesmiyor hiçbir türlü. İyzico da kesmiyor fakat onu tek cashback için kullanıyorum. O cashbackler iyzico da kalıyor yalnız başka yere atamıyorsun. Ana hesap olarak nays öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…