emirhanbeyx Yoctopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:12 #11 Şu an Papara'ya 50 TL atsam kullanabilir miyim?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.256 Çözümler 40 Yer New York Dün 20:20 #12 emirhanbeyx dedi: Şu an Papara'ya 50 TL atsam kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen kapandı.
emirhanbeyx dedi: Şu an Papara'ya 50 TL atsam kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen kapandı.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.183 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:55 #13 Zaten bu tarihten sonra Papara olan ilişkimi kesmiştim hesabı da kapatmıştım ve hala bu olaylardan sonra bazı insanlar Papara'nın içine yüklü miktarda para koymuşlar ve Papara kapamdığı için paraları da gitmiş oldu.
Zaten bu tarihten sonra Papara olan ilişkimi kesmiştim hesabı da kapatmıştım ve hala bu olaylardan sonra bazı insanlar Papara'nın içine yüklü miktarda para koymuşlar ve Papara kapamdığı için paraları da gitmiş oldu.