R Ruxy Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 93 22 Aralık 2020 #21 #Burhan# dedi: Sadece son oyuncu serverine girebiliyorsun diye biliyorum korsan. Genişletmek için tıkla... Sadece server değil, oyun açıldığında klasik Minecraft menüsü geliyor ordan kendin dünya oluşturup Hayatta kalmada oynayabiliyorsun.
#Burhan# dedi: Sadece son oyuncu serverine girebiliyorsun diye biliyorum korsan. Genişletmek için tıkla... Sadece server değil, oyun açıldığında klasik Minecraft menüsü geliyor ordan kendin dünya oluşturup Hayatta kalmada oynayabiliyorsun.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #22 furkanbaba78 dedi: Öyle bir şey yok. Ben kendi Launcher'larımı yaptım ve bazı büyük Launcher'larla birlikte çalıştım. Sandığınız gibi bir sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Yani yasak mı oynamak?
furkanbaba78 dedi: Öyle bir şey yok. Ben kendi Launcher'larımı yaptım ve bazı büyük Launcher'larla birlikte çalıştım. Sandığınız gibi bir sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Yani yasak mı oynamak?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Misaki Town 22 Aralık 2020 #23 furkanbaba78 dedi: Öyle bir şey yok. Ben kendi Launcher'larımı yaptım ve bazı büyük Launcher'larla birlikte çalıştım. Sandığınız gibi bir sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Ben kesin böyledir Microsoft şöyle böyle demedim ki? Bilemeyiz dedim. Olabilir. Ve nasıl olduğunu açıklarsanız daha fazla yardımcı olabilirsiniz.
furkanbaba78 dedi: Öyle bir şey yok. Ben kendi Launcher'larımı yaptım ve bazı büyük Launcher'larla birlikte çalıştım. Sandığınız gibi bir sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Ben kesin böyledir Microsoft şöyle böyle demedim ki? Bilemeyiz dedim. Olabilir. Ve nasıl olduğunu açıklarsanız daha fazla yardımcı olabilirsiniz.
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #24 Ruxy dedi: Sadece server değil, oyun açıldığında klasik Minecraft menüsü geliyor ordan kendin dünya oluşturup Hayatta kalmada oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben online dan bahsetmiştim
Ruxy dedi: Sadece server değil, oyun açıldığında klasik Minecraft menüsü geliyor ordan kendin dünya oluşturup Hayatta kalmada oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben online dan bahsetmiştim
F furkanbaba78 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #25 deszzzu dedi: Yani yasak mı oynamak? Genişletmek için tıkla... Hayır oynayabilirsin. Maalesef son oyuncu, craftrise gibi serverlar Premium'lu girişe izin vermiyor.
deszzzu dedi: Yani yasak mı oynamak? Genişletmek için tıkla... Hayır oynayabilirsin. Maalesef son oyuncu, craftrise gibi serverlar Premium'lu girişe izin vermiyor.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #26 Evet korsan. Hatta bu forum üzerinde SonOyuncu launcher problemleri korsan sebebi ile kilitleniyor.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #27 furkanbaba78 dedi: Hayır oynayabilirsin. Maalesef son oyuncu, craftrise gibi serverlar Premium'lu girişe izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kanıt var mı yasak olmadığına dair?
furkanbaba78 dedi: Hayır oynayabilirsin. Maalesef son oyuncu, craftrise gibi serverlar Premium'lu girişe izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kanıt var mı yasak olmadığına dair?
F furkanbaba78 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #28 deszzzu dedi: Kanıt var mı yasak olmadığına dair? Genişletmek için tıkla... Nereye göre yasak mı?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Misaki Town 22 Aralık 2020 #29 deszzzu dedi: Kanıt var mı yasak olmadığına dair? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer istemezseniz Microsoft'un Premium Minecraft'ını da alabilirsiniz. $25 idi sanırsam.
deszzzu dedi: Kanıt var mı yasak olmadığına dair? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer istemezseniz Microsoft'un Premium Minecraft'ını da alabilirsiniz. $25 idi sanırsam.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #30 furkanbaba78 dedi: Nereye göre yasak mı? Genişletmek için tıkla... Mojang. erdemst17 dedi: Hocam eğer istemezseniz Microsoft'un Premium Minecraft'ını da alabilirsiniz. $25 idi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hala pahalı
furkanbaba78 dedi: Nereye göre yasak mı? Genişletmek için tıkla... Mojang. erdemst17 dedi: Hocam eğer istemezseniz Microsoft'un Premium Minecraft'ını da alabilirsiniz. $25 idi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hala pahalı