Son pazartesiden sonra yoklama alınır mı?

thenmystic

Centipat
Daha fazla  
12. sınıfım özürlü-özürsüz toplam 21 gün devamsızlığım var. Önümüzdeki hafta sınav haftası. O haftadan sonra okula gitmeyi düşünmüyorum. Okulun son haftasında pazartesi günü hakkım bitiyor. Pazartesiden sonra yoklama alınır mı, veya sınıfta bırakırlar mı? Gitmeyi hiç istemiyorum. Hiç çalışamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene almazlar kurban bayramından sonra çoğu kişi gelmeyeceği için okul müdür yardımcıları da üşeniyorlar girmiyorlar geçen sene ben de yaşadım son 1 hafta gitmedim girmediler. Bi bakıma okulun yönetiminin ne halde olduğu

Çarşambaya kadar alınıyor diye biliyorum.

Okuldan okula değişir. Çarşamba günü çoğu yer almayı bırakıyor ve genelde pazartesi salı alıyorlar. Pazartesi günü git bak bir şey kaybetmezsin alınmıyorsa eve dön yat.

Hocam son 3 senedir son hafta okula gitmiyorum hocalar ısrarla çarşamba gününe kadar yok yazılıyorsunuz diyor ama 3 senedir son hafta yok yazılmıyorum.

Okul idaresinin insafına kalmış bir durum. Yazadabilirler. Ben sizin yerinizde olsam riskte olan bir devamsızlığım varken bu riske girmem bir gün gider bakar ona göre gitmemezlik yaparım. Size de bunu öneririm.

12.sınıflara uzun izin yazıyorlar ailen okula gidip ders çalışacak derse 5 gün izin yazar müdür, bende geçen sene 2 hafta üst üste izin yazdırmıştım notlarım iyi ve 12.sınıf olduğum için sorun etmeyip hemen izin yazdılar son 2 hafta okula uğramadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…