Son sene çalışıp derece yapılır mı?

Ne kadar iyi bilemem fakat benim hocamın 48 günde TYT kampı var. Bir video ortalama 4,5 saat. Sabah kalkıp izlesen videoyu akşama soruları çözsen TYT yaz çıkışına kadar hallolur. Sonrası full deneme işi artık. AYT içinse bence şu an başlamalısın. TYT 60 günde bittiğini varsaysak kalan günlerde AYT çalışmaya devam edersin. 2 ay yaza kadar yazında bir ay, 3 ayda 11.sınıfın yarısından fazlası biter (iyi bir çalışma ile). Geri kalanı 12 de birlikte götürürsünüz. Ben 11.sınıfı sağlam tutmak istedim ama fizik çok az biliyorum diğerleri zorluyor ama iyi gidiyor. Fiziği inşallah size verdiğim taktik gibi yapmaya çalışacağım. İyi çalışmalar. (Yapılamayacak iş değil)

Geçen sene ben de böyle diyordum. Yaz tatilinde 25 net arttırmıştım tyt den. Okul açıldığından beri dershane ile birlikte çalışamıyorum Tyt yerinde sayıyor ayt kanayan yaram. Galiba mezuna kaldım
Mezuna bırakmak kafanızdaki son düşünce olsun. Eğer tıp veya benzeri bir sağlık bölümü okumayacaksanız ve ilk 10 bin sıralama yapmak hedefiniz değilse hangi üniversiteyi ve bölümü okuduğunuzdan ziyade üniversitede kendinizi ne kadar geliştirdiğiniz daha öne çıkıyor. Eğer kafanızda ben mezuna kaldım derseniz de artık dönüşü yoktur zaten.

Gidince üniversiteden sonra kalmak istiyorum. İyi bir üni olması da önemli şahsen. Mezuna kalmak istemiyorum ama kendimi hazırlıyorum bir yandan.

Sınava hangi alanda gireceksin? Sözel veya eşit ağırlıktan gireceksen çok rahat yaparsın sayısalda kasman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…