Son senede devamsızlıktan sınıfta kalmak

Radines

Femtopat
Son senemdeyim, normalde özürsüz devamsızlıkları özürlü kısmına izinli olarak istediğimiz tarihtekileri dilekçe ile geçirebiliyorduk, bu sene farklı. Müdür ve müdür yardımcısı bakıyor okuluma eylül ayındaki devamsızlıkları izinli yapamam sadece aralıktakileri yapabilirim dedi. Ne yapabilirim?

Daha bu aylarda devamsızlık doldurduysanız geçmiş olsun. Sizin hatanız.

Daha bu aylarda devamsızlık doldurduysanız geçmiş olsun. Sizin hatanız.

Devamsızlığı son aylardan çok ilk aylarda kullanıyorum çünkü sınıfım çok sesli oluyor ve YKS'ye hazırlanıyorum o yüzden okulda duracağıma boş derslerde eve gidiyorum evde çalışıyorum.

Senin dediğine göre son ayda mı kullanmak zorundayım yani çok saçma düşünüyorsun.

Devamsızlık üzerinden belli bir süre geçince özürlüye geçirilemiyor diye biliyorum ancak uygulayabileceğiniz bir kaç yöntem önereceğim.
Müdür'e durumu anlatıp sizi sizi sisteme izinli değil de etkinlikte olarak kaydetmesini isteyebilirsiniz.
Doktor tanıdığınız varsa rapor yazdırabilirsiniz belki. Doktorlar belli bir süre için yazabildiğinden bir kaç farklı doktordan rapor alınca oluyor.
Ancak özürlü devamsızlık hakkınızın da belli bir sınırı olduğu için geçirseler bile bir işe yaramayabilir.

Geçirebildiğini izinli geçirecek geçiremediğini de faaliyet olarak yazacak. Faaliyet devamsızlık hakkınıza etki etmiyor. 1.dönem bitmeden halletmeniz lazım 2.döneme kalan devamsızlıkları düzeltemiyorlar.

Müdür ve müdür yardımcısının suyuna gitmeyi deneyebilirsiniz. En azından faaliyet yazsınlar. Kesinlikle zıtlaşmayın, suyuna gitmeye çalışın. Eğer yapmazlarsa da yapacak bir şey yok, seneye açık liseye geçip sınava daha iyi hazırlanırsınız.

Özürsüz 12 gündü zaten 3 gün geçirdiler sadece ama yine de teşekkürler.

Benim şu an 18 özürlü 8 özürsüz açığa almayı düşünüyorum ne dersiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…