Son senede notlar düzeltilebilir mi?

244012

Hectopat
Makaleler
7
1 senede sizce notlar düzeltilip sınavda iyi bir sonuç çıkarılabilir mi? Çok mu geride kaldım? Acaba bir işte çalışmaya başlamalı mıyım?

Ekran görüntüsü hangi bölüm ve nasıl bir lise belirtmeye yeter zaten.

Screenshot_2019-04-21-19-25-09.jpg

Okulu bırakma hatasına düşme. Bende senin gibi düşünüp bıraktım pişman oldum, işe girip çalıştım ve şuan hem çalışıp hemde üniversite okuyorum 2 yıllık. Sakın okulu bırakma pişman olursun iş işten geçmiş olur.

Okulu bırakma hatasına düşme. Bende senin gibi düşünüp bıraktım pişman oldum, işe girip çalıştım ve şuan hem çalışıp hemde üniversite okuyorum 2 yıllık. Sakın okulu bırakma pişman olursun iş işten geçmiş olur.
İki yıl okumuş birisi olarak iki yıllıkta pişmanlık bence , bana hiç bir şey katmadı şuan mühendislik okuyorum ne varsa lisans bölümlerinde var. Sizin bölüm ne?

İki yıl okumuş birisi olarak iki yıllıkta pişmanlık bence bana hiç bir şey katmadı, şuan mühendislik okuyorum ne varsa lisans bölümlerinde var. Sizin bölüm ne?
Eczacı teknisyeniyim, eczane hizmetleri okuyorum. 2 yıl okuyup, 2 yıl açıköğretim ile devam edilebilir bence.

Sınav notlarının çoğu en azından 50 üzeri, yani %50 alabiliyorsun demek. O zaman yazın, ve okul başlayınca hatta şimdiden çalışmaya başlayıp eksiklerini kapatıp son sene de dersini dinlersen yaparsın. Yapılmayacak bir şey değil. 9. Sınıfta okula 100 gün devamsızlığım vardı faaliyetliydik. Sınavlarda ona rağmen yine 50 üzeri( Dil ve anlatımdan kalmıştım, 3 sene verememiştim) alıyodum. Sonraki sene bir şey beklemezken dersleri dinledim, takdiri 3 puanla kaçırıp teşekkür aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı