Son Windows 10 güncellemesi hata bulundurmaktadır ve güncelleme yapmayın!

Arkadaşlar güncellemediyseniz, güncellemeyin eğer güncellediyseniz de kaldırabiliyorsanız kaldırın. 2 gündür sürekli mavi ekran hatalarıyla boğuştum, dün tüm gün sorunsuz bir şekilde kullandım fakat akşam saatlerinde tekrardan başladı mavi ekran hataları ve 2-3 hatadan sonra bilgisayarım çöktü. Hiçbir şekilde windows ekranı gelmedi, sürekli windowsun sorun giderme ekranında dönüp durdum. Çözüm olarak maalesef format atmak durumunda kaldım. Bütün dosyalarım belgelerim gitti...

Bende şuanda hiçbir sıkıntı yok. 2 gün önce yapılmış, yine de Kaldırayım mı?

Ben yaptım, sadece normalde mavi ekran vermeyen oyun 2 kere mavi ekran verdi, ama daha sorun görmüyorum mavi ekran sorunuda gitti ama yinede valorant üzerinde 240+ fps alırken 100+ fps almaya başladım
Güncellemeyi yaptıktan sonra mavi ekran vermeyen oyun 2 kere mavi ekran verdi ama artık vermiyor onun dışında pek bir sorunum yok sadece valorant oyununda 300+ fps alırken 100+ fps alıyorum artık. FPS Düşüşleri var biraz birde ilk topladığım zamanki kadar hızlı değil güncellemeden önce hızlıydı. Mesela Denetim Masası uygulaması artık geç açılıyor biraz.

CS:GO denedim ama Jak girişi çalışmadı kulaklığı taktım ses gelmedi. Ama YT'den video izledim çalışıyor ses geliyordu. Güncelleme ile bir alakası olabilir mi?
Bana bu geldi bir de, yapalım mı? KB5000802 ile alakası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…