Daha önceden denediğimde hızı normal çıkmıştı ancak biraz önce test ettiğimde sayılar en fazla 200'ü gördü. Daha sonra, Firmware yükleyip SSD optimizer çalıştırdım. Hızı biraz arttı ama halen daha düşük. Çözüm yolu var mı yoksa tek çözüm garanti mi?
Sıcaklık herkeste 33 derece, ısı sensörü yok.
Sağlık değerlerine o kadar takılma, şans işi bozulması.
120 GB modelinde ben de tam hız alamıyorum.
Bir nevi çakallık yapıyorlar, hızlar ATTO temelli.
Fakat uzun transferlerde gayet iyi, sıkıntı yok.
Fiyatı ve sunduğu özelliklere baktığımızda çok güzel bir disk gibi duruyor. Hızları, TBW değerleri, MTBF değerleri ve yazılımının da olması alınası kılıyor. Ben de laptop için 120 GB olan modeli aldım, HDD'den kurtulmak için. 11.11'de kupon ile 140 TL fiyata aldım, yeme de yanında yat...
İnsanlar çok satılan modelleri bile (Kingston A400, WD Green) önermeye korkar olmuş ama Apacer, Patriot gibi markaların sorunsuz görünmesinde asıl sebep az satılmaları. Satışı yapılan ürün illaki sorun çıkarır. Her kasada çürük elma vardır. Bunlar modelleri kronik sorunlu yapmıyor, bence önemli olan teknik destek.
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama TV'ye bağladığım 5 senelik ASUS laptopum için Patriot Burst 120GB aldım 15 günde servise gitti sonra sıfır ürün gönderdiler 1 ay sonra yine aynısı oldu. PC açılmıyor direkt BIOS ekranına atıyordu. Ben de farklı bir marka almak adına iade işlemi başlatacağım.
Hocam konuyu hortlatıcam ama , Hala memnun muyuz sorun çıkarttı mı ? , Yedek depolama olarak kullanıcam , çok fazla hızla işim yok , 480 gb modeli 408 tl şuan n11 de