salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 608 Çözümler 3 23 Eylül 2023 #1 Ankara Keçiören'de oturuyorum, son 1 haftadır internette aşırı yavaşlık var. Neden acaba? Altyapı problemi vs. olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2023
Ankara Keçiören'de oturuyorum, son 1 haftadır internette aşırı yavaşlık var. Neden acaba? Altyapı problemi vs. olabilir mi?
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Müşteri hizmetini arayıp bilgi alabilirsiniz. Buradan tutarlı bir yanıt alamazsınız.
N NetNpcOlanİnsan Picopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 464 Çözümler 1 23 Eylül 2023 #3 salamancalar dedi: Ankara Keçiören'de oturuyorum, son 1 haftadır internette aşırı yavaşlık var. Neden acaba? Altyapı problemi vs. olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende orda oturuyorum ve bende de türk telekom var. Ve bendede eskiden olmayan şeyler var, sitelerin geç açılması gibi.
salamancalar dedi: Ankara Keçiören'de oturuyorum, son 1 haftadır internette aşırı yavaşlık var. Neden acaba? Altyapı problemi vs. olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende orda oturuyorum ve bende de türk telekom var. Ve bendede eskiden olmayan şeyler var, sitelerin geç açılması gibi.