Son Zamanlardaki Rekabetçide İğrenç Eşleştirmeler

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Arkadaşlar, 6.500 saat oynamış biri olarak şu an artık kusma noktasına geldim. Son maçlarımda rankımın Efsanevi Kartal olmasına rağmen saçma saçma eşleştirmeler yaşıyorum ve bunu dünden beri yoğun bir şekilde yaşıyorum. Troll Ruslar ve Polonya çetesinden dolayı sinirlerim alt üst oldu. Adamın 100 saati var madalyası yok benim maçıma geliyor. Sizde benzer bir sorun yaşıyor musunuz özellikle bu aralar? Nasıl halledilebilir bu durum? Ayrıca rankı DMG, LE ve LEM olan arkadaşlar varsa Cache-Mirage mapinde beraber girebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 6.500 saat oynamış biri olarak şu an artık kusma noktasına geldim. Son maçlarımda rankımın efsanevi kartal olmasına rağmen saçma saçma eşleştirmeler yaşıyorum ve bunu dünden beri yoğun bir şekilde yaşıyorum. Troll ruslar ve Polonya çetesinden dolayı sinirlerim alt üst oldu. Adamın 100 saati var madalyası yok benim maçıma geliyor. Sizde benzer bir sorun yaşıyor musunuz özellikle bu aralar? Nasıl halledilebilir bu durum? Ayrıca rankı dmg, le ve lem olan arkadaşlar varsa cache-mirage mapinde beraber girebiliriz.

Biraz garip sizin yaşadığınız durum ama ben oyunu 2014'den beri oynuyorum tabii 2 yıl ara verdim onu saymaz isek eski hesaplarımın 2 tanesi CS:GO'da sinirlenip karşı takıma gelen 2 tane hileye karşılık vermemle oldu geriye kalan 3 hesabımın 1 tanesini aktif olarak kullanıyorum 2 tanesinin epostasını unuttum. Yani yaklaşık 8.000 saat oynamam var diyebilirim belki daha. Az şu an Silver 1 attı 10 maçı Win aldığım halde. Şu an anki rankım nova 2 hedefim diğer ayın sonuna kadar güzide usta muhafız olmak. Benim de sizin gibi takımıma ruslar ve özellikle polonyalılar çok geliyorlar yaşları 12-14 yaşlarında. Tiksinmeye başladım Valve'nin oyuncu eşleştirme sisteminden her oyununda böyle.

Arkadaşlar, 6.500 saat oynamış biri olarak şu an artık kusma noktasına geldim. Son maçlarımda rankımın Efsanevi Kartal olmasına rağmen saçma saçma eşleştirmeler yaşıyorum ve bunu dünden beri yoğun bir şekilde yaşıyorum. Troll Ruslar ve Polonya çetesinden dolayı sinirlerim alt üst oldu. Adamın 100 saati var madalyası yok benim maçıma geliyor. Sizde benzer bir sorun yaşıyor musunuz özellikle bu aralar? Nasıl halledilebilir bu durum? Ayrıca rankı DMG, LE ve LEM olan arkadaşlar varsa Cache-Mirage mapinde beraber girebiliriz.
Troll Ruslar'dan, maçtan çıkanlardan, sürekli mikrofon basıp sürekli ölenlerden kurtulmanın tek çaresi Faceit girmek. MM'i bıraktıp. İyi ki de bırakmışım. Faceit oynuyorum. Ne troll var ne de başka bir şey. Sadece çok nadiren maçlara toxic geliyor. Onun haricinde maçlar çekişmeli ve zevkli geçiyor. Kaybetsem bile eğleniyorum. Tavsiyem Faceit Free ya da Faceit Premium geçmenizdir.

CS:GO'yu oynamaya başladığımdan (2016'dan) beri eşleştirme sistemine bir türlü anlam veremedim. Oynama saatine göre desen ona göre değil. Aldığın galibiyet sayısına göre desen ona göre de değil. Çok sık olmasa da kendi rütbenle bile alakasız insanlar geliyor. Valve'ın bu durumu düzeltmesi gerek.

Troll Ruslar'dan, maçtan çıkanlardan, sürekli mikrofon basıp sürekli ölenlerden kurtulmanın tek çaresi Faceit girmek. MM'i bıraktıp. İyi ki de bırakmışım. Faceit oynuyorum. Ne troll var ne de başka bir şey. Sadece çok nadiren maçlara toxic geliyor. Onun haricinde maçlar çekişmeli ve zevkli geçiyor. Kaybetsem bile eğleniyorum. Tavsiyem Faceit Free ya da Faceit Premium geçmenizdir.
Hocam faceit freede 3 harita seçmek zorundayız değil mi ?

Biraz garip sizin yaşadığınız durum ama ben oyunu 2014'den beri oynuyorum tabii 2 yıl ara verdim onu saymaz isek eski hesaplarımın 2 tanesi CS:GO'da sinirlenip karşı takıma gelen 2 tane hileye karşılık vermemle oldu geriye kalan 3 hesabımın 1 tanesini aktif olarak kullanıyorum 2 tanesinin epostasını unuttum. Yani yaklaşık 8.000 saat oynamam var diyebilirim belki daha. Az şu an Silver 1 attı 10 maçı Win aldığım halde. Şu an anki rankım nova 2 hedefim diğer ayın sonuna kadar güzide usta muhafız olmak. Benim de sizin gibi takımıma ruslar ve özellikle polonyalılar çok geliyorlar yaşları 12-14 yaşlarında. Tiksinmeye başladım Valve'nin oyuncu eşleştirme sisteminden her oyununda böyle.
Nasıl silver 1 atıyor ya? Çok saçma. Ben yoldaşa Nova 1 başladım sonra rank sıfırlandı. Ben de yoldaşa ara verdim. Sonra 60 maç falan attım ve MG1 oldum. Rekabetçide ise Nova 1 başladım ve şu an Nova 2'yim.

Nasıl Silver 1 atıyor ya? Çok saçma. Ben yoldaşa nova 1 başladım sonra rank sıfırlandı. Ben de yoldaşa ara verdim. Sonra 60 maç falan attım ve MG1 oldum. Rekabetçide ise nova 1 başladım ve şu an nova 2'yim.

Bugün unlostuda yoldaşda Silver'a attı berkle girmesine rağmen :D ona çok takılma oynamayı biliyorsan çıkarsın. Yoldaşta global olmak çok daha kolay.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı