Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 12 Ağustos 2021 #31 Harry Da Souza dedi: Almadı çünkü açık değildi. İstek at sana vereyim. Lahmahcun#2011 40 dakika içinde sende ulaşmazsan bir daha çekeceğim. @Marshal12 Genişletmek için tıkla... Dün ilk defa kazanacağımdan emindim nedense. Keşke çıkmasaydım Technopat'tan gittim oyun girdim .
Harry Da Souza dedi: Almadı çünkü açık değildi. İstek at sana vereyim. Lahmahcun#2011 40 dakika içinde sende ulaşmazsan bir daha çekeceğim. @Marshal12 Genişletmek için tıkla... Dün ilk defa kazanacağımdan emindim nedense. Keşke çıkmasaydım Technopat'tan gittim oyun girdim .
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #32 Olga666 dedi: Dün ilk defa kazanacağımdan emindim nedense. Keşke çıkmasaydım Technopat'tan gittim oyun girdim . Genişletmek için tıkla... Zaten Discord 3 ay bedava veriyor oradan alabilirsin nitron varsa.
Olga666 dedi: Dün ilk defa kazanacağımdan emindim nedense. Keşke çıkmasaydım Technopat'tan gittim oyun girdim . Genişletmek için tıkla... Zaten Discord 3 ay bedava veriyor oradan alabilirsin nitron varsa.