Sona vs Soraka vs Seraphine vs Milio vs Rakan

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhabalar. ADC'sine kalkan eya can vererek koruyan bir support arıyordum ve başlıktaki 5 şampiyon arasında kaldım. Zorluk umurumda bile değil. Eğer moderatör başlığı değiştirirse diye başlıktaki karakterler: Sona, Milio, Soraka, Seraphine ve Rakan.

Merhaba. ADC'sine kalkan eya can vererek koruyan bir Support arıyordum ve başlıktaki 5 şampiyon arasında kaldım. Zorluk umurumda bile değil. Eğer moderatör başlığı değiştirirse diye başlıktaki karakterler: Sona, milio, Soraka, Seraphine ve Rakan.

Seraphine AP olarak ve SUP olarak güçlü çar
Sona serapdan farksız sadece susturu doğru atman lazım
Rakan genelde Samira Vayne gibi ADC'ler için mükemmel
Milio genelde ez veya Vayne tercihim: Seraphine.

Merhaba. ADC'sine kalkan eya can vererek koruyan bir Support arıyordum ve başlıktaki 5 şampiyon arasında kaldım. Zorluk umurumda bile değil. Eğer moderatör başlığı değiştirirse diye başlıktaki karakterler: Sona, milio, Soraka, Seraphine ve Rakan.

Sona Soraka Seraphine top Hero'su milio ile Rakan arasında da adcne göre ikisinden birini alırsın.

Seraphine AP olarak ve SUP olarak güçlü çar
Sona serapdan farksız sadece susturu doğru atman lazım
Rakan genelde Samira Vayne gibi ADC'ler için mükemmel
Milio genelde ez veya Vayne tercihim: Seraphine.
Rakan early gamede güçlü olanlar için mi yoksa hasarı çok olanlar için mi? Anlamadığım için soruyorum.
Soraka daha iyi olacaktır op bir karakter bence.
Teşekkürler

Sona Soraka Seraphine top Hero'su milio ile Rakan arasında da adcne göre ikisinden birini alırsın.
Bildiğim kadarıyla 5 karakter de sup

Rakan early Game'de güçlü olanlar için mi yoksa hasarı çok olanlar için mi? Anlamadığım için soruyorum.

Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla 5 karakter de SUP.

Top derken top laneyi kastetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı