Sonbahar/Kış için eksik koku profiline göre parfüm önerisi

Hocam her koku profilinden olsun istedim, uzun bir sure almam artik, yapay zekadan falan kontrol ettigimde naxosa, spicebomb ve tobacco vanilleye göre cok daha hafif demisti ondan tutun parfumu olarak naxos aldim, megamare de bence o kadar agir bir koku degil, 5mlik testerinden kullandim en begendigim parfumler arasında açıkçası, diger marine parfumler de kalicilik olarak cok zayif oluyormuş duyduguma göre.

Şu an 50 ML'lik elimde(satin aldiklarim geldiginde);

Emre geldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy tyger.
Mfy african leather.
Mfy diyor Homme intense.
Mfy xerjoff naxos.
Mfy megamare.
Mfy paradise garden.

Bu parfumler var, 5mlik testerlardan elimde geleceklerle birlikte 14 tane olacak hepsini saymayayim burada 😅

Teşekkür ederim bilgiler için.
Güzel liste olmuş kendi tercihlerine göre, rica ederim

Bende paradise garden var çok seviyorum. Ama şu an alacak olsam Le Beau'le parfum daha önce benim için.
Diyor Homme intense de hoşuma gidiyor. Şu an elimde diyor Homme parfum var. O da fena değil. Biraz dinlendirince güzel oldu. Ama gün içinde kapalı alanda olduğum için pek sıkamıyorum. Farklı bir koku herkese girmez. İlk aldığımda ben de çok beğenmemiştim ama artık sıkıyorum.
Naxos elimde var ama açıkçası çok benlik bir koku değil. Seveni için alınabilir.
Kirke'yi ben de çok seviyorum denk gelirse ben de alacağım bir ara.

Ben bir süredir parfüm alırken her türden bir tane olsun, her ortam için bir tane olsun demekten ziyaded gireceğim ortama göre alıyorum. Elimde angels share var, naxos var Grand soir var Black Phantom var ama hiçbirine göre ortamlara girmiyorum. Kapalı alanda oluyorum hep. O yüzden dolapta duruyorlar(Grand soir ve Black phantoma bayılıyorum.)
Yaz için şu sıralar torino 21'i çok seviyorum. Dümdüz nane limon koksa da o koku hoşuma gidiyor. Elimde limmensite var, ben bayılmasam da çevremden güzel yorumlar alıyorum.

Pdm pegasus ve amouage reflection da çok sevdiğim parfümler. Kapalı alana da gidiyorlar. Bu havalarda dışarıda da oluyor(çok soğuk değilken yani.)

Daha narenciyeli meyveli şeyler istersen nishane hacivat var. Niche alıyosun sanırım.

Arkadaşlar selamlar, elimde kış/sonbahar için;

Emregeldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy african leather.

Parfümleri bulunmakta, bu parfumlerin kapsamadigi/eksik koku profilleri nelerdir? Sonbahar ve kis icin, onlari tamamlayacak parfüm öneriniz ne olur? Her profilden bir parfum olsun istiyorum.

Yaz icin ise şu anlık mfy tygar var, 5'er ML'lik testerlardan ganymede, oud greatness, megamare, paradise garden, Sauvage Elixir var. Yaz icin megamare ve ozellikle paradise garden almayi düşünüyorum, paradise garden cok hosuma gitti. Oud greatness, Sauvage Elixir ve ganymede pek begenmedim, cok agir kokular.

Arkadaşlar selamlar, arastirmalarim sonucu 4 parfum belirledim, sizce nasillar bayagi kararsiz kaldim.
Hepsini mfyden almayi dusunuyorum;

Diyor Homme intense(lavanta/iris eksigi icin)
Spicebomb Extreme(tobacco eksigi icin)
Paradise garden(yeşil/coconut eksigi icin)
Megamare(deniz/sucul eksigi icin)

Xerjoff naxos ve kirke de aklimi kurcaliyor ama bilemiyorum.

@bursa_teksas_16 @ryxena0 @Enverwolf @m1cope @Aligatör @kenzai

Tobacco için de Tom Ford tobacco vanille var ismen klasik gibi ama kullanan cok yok cidden. Hafif vanilya da seviyorsan gider bence. Coconut için JPG'Le Beau var. Woody koku falan arıyosan initio rehab. Le Beau dışı parfümlerin genel beğenisi aşırı yok özelliklere kadınlar tarafından.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı