Dediydi dersin Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Amazon'da kasım fırsatı olarak indirime girmiş. Kullanan varsa yorumunu bekliyorum Fırsat: Songmics Yarış Koltuğu, Ofis Koltuğu, Oyun Koltuğu, Yönetici Koltuğu, Döner Sandalye, Poliüretan, Beyaz, Obg56Bw Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Amazon'da kasım fırsatı olarak indirime girmiş. Kullanan varsa yorumunu bekliyorum Fırsat: Songmics Yarış Koltuğu, Ofis Koltuğu, Oyun Koltuğu, Yönetici Koltuğu, Döner Sandalye, Poliüretan, Beyaz, Obg56Bw Amazon.com.tr
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.181 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Amazon.com.tr Kolçakları şu şekilde olanlar daha rahat. Bir de kolçak alt bağlantısı sadece geride olduğu için istediğinde bazen sandalye üstünde egzersiz yapmak istersen daha rahat oluyor. Bu attığım linkteki ürün daha kullanışlı bence.
Amazon.com.tr Kolçakları şu şekilde olanlar daha rahat. Bir de kolçak alt bağlantısı sadece geride olduğu için istediğinde bazen sandalye üstünde egzersiz yapmak istersen daha rahat oluyor. Bu attığım linkteki ürün daha kullanışlı bence.
Murathan0 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 68 13 Ekim 2024 #3 Dediydi dersin dedi: Amazon'da kasım fırsatı olarak indirime girmiş. Kullanan varsa yorumunu bekliyorum Fırsat: Songmics Yarış Koltuğu, Ofis Koltuğu, Oyun Koltuğu, Yönetici Koltuğu, Döner Sandalye, Poliüretan, Beyaz, Obg56Bw Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aldınız mı?
Dediydi dersin dedi: Amazon'da kasım fırsatı olarak indirime girmiş. Kullanan varsa yorumunu bekliyorum Fırsat: Songmics Yarış Koltuğu, Ofis Koltuğu, Oyun Koltuğu, Yönetici Koltuğu, Döner Sandalye, Poliüretan, Beyaz, Obg56Bw Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aldınız mı?