Sonic Adventure DX vs 2

eraser alper

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
AMD Radeon RX 550X
Anakart
Lenovo Firmware
İşlemci
İntel Core İ5 10. Nesil
Merhaba. Bir Sonic fanı olarak iki oyun arasında kararsız kaldım. Sonic Adventure DX grafiği kötü olabilir. Sonic Adventure 2 ise buglu olabilir ve daha önce stage 7'ye kadar oynadım (mobil emülatörde). Sizce bu iki oyundan hangisini almamı önerirsiniz? DX Steam'de 15 TL, 2 ise 18 TL. Toplamda iki oyunu alsam 33 TL olacak. Bellekte fazla yer kaplamasın istiyorum ki bir tanesini alayım. İnternetim de kötü. Arkadaşım MediaFire'dan 5 GB'lık dosyayı 4 saatte indirirken ben 3 günde indiriyorum. (Sallama değil, aynı dosyayı Google Chrome'dan indirirken tahmini indirme süresi 3 gün gösteriyordu). Hangisini indirmemi tercih edersiniz? Kararı size bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kış indirimleri başladı ve kesinlikle SA2 almanı tavsiye ederim. Ne kadar SADX hikaye bakımından ve oynanış bakımından eğlenceli olsa da sa2 bana daha eğlenceli ve uzun süre tüketilebilecek bir oyun gibi geliyor, Boss fightlarından bahsetmiyorum bile.
Bu arada steam; cakewithoutcandle
Friend request at SADX atayım point kasmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…