4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 9 Ocak 2022 #1 Selamlar. Bir videoya denk geldim. Sonic.exe oynuyordu. Bende oynamak istiyorum. Nereden yükleyebilirim?
Selamlar. Bir videoya denk geldim. Sonic.exe oynuyordu. Bende oynamak istiyorum. Nereden yükleyebilirim?
Çözüm insann 9 Ocak 2022 464815 dedi: Selamlar. Bir videoya denk geldim. Sonic.exe oynuyordu. Bende oynamak istiyorum. Nereden yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Game Jolt - Share your creations gamejolt.com
464815 dedi: Selamlar. Bir videoya denk geldim. Sonic.exe oynuyordu. Bende oynamak istiyorum. Nereden yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Game Jolt - Share your creations gamejolt.com
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Mayıs 2022 #11 mehmeticikisi dedi: Hocam 1 konu vardı kanıt gosterebilecegım ama galıba konu silinmiş Genişletmek için tıkla... Troll olduğu için silinmiştir. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam 1 konu vardı kanıt gosterebilecegım ama galıba konu silinmiş Genişletmek için tıkla... Troll olduğu için silinmiştir.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 18 Nisan 2024 #12 mehmeticikisi dedi: Hocam o oyun ekran kartı galiba yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam geç cevap verdigim için uzgunum Genişletmek için tıkla... Hayır yakmıyor, az önce oynadım. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam o oyun ekran kartı galiba yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam geç cevap verdigim için uzgunum Genişletmek için tıkla... Hayır yakmıyor, az önce oynadım.