Story Master
Kilopat
BİLGİ Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. Atmosferine uygun özel terimler kullanarak daha anlaşılır bir hale getirildi. Satırların hepsi el ile düzenlendi. 2.5 ay civarı süre harcadığım en çok uğraştıran çeviri olmuş oldu , doku olan kısımlar çok zorladı ve artık paylaşma kısmına geçmek istedim. Hatalar ,anlamsız gelen yerler olabilir tek kişilik bir çeviri, bu yüzden gördüğünüz yerleri bildirirseniz müsait zamanda düzeltirim. KURULUM 1-Rar içerisindeki Türkçe Yama klasöründe bulunan dosyaları oyunun ana konumuna atın. 2-Sonra ana konumuna attığınız dosyalar içerisinden SonicGMI adlı mod yöneticisinin çalıştırın. 3-Mods directory kısmından oyunun ana konumunda bulunan mods klasörünü seçip onaylayın. 4-Liste karşınıza gelecektir TR YAMA yazan modu aktif edip aşağıdan İnstall deyip save deyip çıkabilirsiniz. 5-İsteğe bağlı oyun açılışındaki logoları geçme modlarıda var listede dileyen aktif edebilir. YAMA SİLME Rardan çıkan klasörleri silerseniz tamamen kaldırmış olursunuz. EMEĞİ GEÇEN Story Master NOT:Oyunun her yerinde doku kullanılıyor.Orjinal font yapısına benzer fontlar kullanmaya çalıştım. Bölge isimleri, ipuçları,öğreticilertürkçe karakterler vs. elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım.Önce alt yazılarını çevirdim ve sonradokularınıda çevirmek istedim.Çok fazla uğraştırdı ama sadece altyazı yapmak istemedim. İNDİR Yama VİRÜSTOTAL SONUÇ VİRÜSTOTAL |
|