B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 737 12 Kasım 2021 #51 Cilcuenca dedi: @Unaxpre Henüz 5 saat bile dolmadan cevap yazmış. Yedeğin kazanması adil görünmüyor. Genişletmek için tıkla... @Unaxpre Tamam. Discord adresinizi verin atayım kodu. Kullanmayacağım zaten. Adil değilse buyrun arkadaşa vereyim efendim.
Cilcuenca dedi: @Unaxpre Henüz 5 saat bile dolmadan cevap yazmış. Yedeğin kazanması adil görünmüyor. Genişletmek için tıkla... @Unaxpre Tamam. Discord adresinizi verin atayım kodu. Kullanmayacağım zaten. Adil değilse buyrun arkadaşa vereyim efendim.
zapkinus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #52 Heheheyt.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 13 Kasım 2021 #54 bilgisayar noobu dedi: @Unaxpre Tamam. Discord adresinizi verin atayım kodu. Kullanmayacağım zaten. Adil değilse buyrun arkadaşa vereyim efendim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil o kadar teşekkür ederim düşüncen için.
bilgisayar noobu dedi: @Unaxpre Tamam. Discord adresinizi verin atayım kodu. Kullanmayacağım zaten. Adil değilse buyrun arkadaşa vereyim efendim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil o kadar teşekkür ederim düşüncen için.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 737 13 Kasım 2021 #55 Unaxpre dedi: Önemli değil o kadar teşekkür ederim düşüncen için. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten kullanmayacağım. İsterseniz Discord adınızı atın size yollayayım.
Unaxpre dedi: Önemli değil o kadar teşekkür ederim düşüncen için. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten kullanmayacağım. İsterseniz Discord adınızı atın size yollayayım.