Merhaba,
3 kişiye Steam üzerinden
 A Way Out verilecek. Katılmak isteyen kişilerin "
Katılım şartlarını okudum, şartları karşılıyorum, çekilişe katılıyorum." diye belirtmesi gerekiyor. Bunun haricinde yazılan mesajlar dahil edilmeyecektir. Mesaj yazarken konunun ilk mesajını alıntılamayınız. Görüntü kirliliği oluşturuyor.
A Way Out için ayrıyeten Origin hesabı gerekmekte.
Katılım şartları:
- En az 1 aylık Technopat Sosyal üyeliği.
- En az 200 mesaj.
- En az 1 aylık Steam üyeliği.
- Hesabında VAC, oyun yasaklanması, takas veya herhangi bir yasaklama bulunanlar çekilişe katılamazlar.
3 Ağustos 2022 Çarşamba günü 24:00'da sonlanacak ve bu saatten sonra yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır. Kazanan kişi ise en geç cuma günü açıklanacak. Bu süre zarfında kim kazandı, ne zaman açıklanacak gibi soruları cevaplamayacağım. Gereken bilgiler konuda mevcut.
Kazanan kişi açıklandıktan sonra Steam hesap adresini paylaşması gerekecek. Hesap bağlantılarını önceden paylaşmayınız.
Not: Kazanan kişi açıklandıktan sonra 1 gün içinde irtibata geçmesi gerekmekte. Bu süre zarfında herhangi bir geri dönüş sağlanmadığı zaman hediye daha önceden belirlenen talihliye verilecektir. Çekilişe katılan her üye kazanıp kazanmadığını kontrol etmekle yükümlüdür. Haberdar olmamanız durumunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez.
Not 2: Konuda belirtilen oyun dışında bu oyuna eşdeğer fiyatta herhangi bir oyun ya da başka bir hediye verilmeyecek.