A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 17 Eylül 2021 #81 Blacksidemre dedi: Tekrardan merhaba. Saat 21:00 oldu. Çekişi @Ali Pınar kazandı. Yarın saat 21:00'a dönüş alamazsam ödülü yedek talihli olan @157134 kazanacak. @Ali Pınar çekiliş işini istediğin iletişim adresinden halledebiliriz. Sana hangi platform uyarsa. Bana dönüş yap sadece. Sürprizbozan: Çekiliş sonucu. Eki Görüntüle 1167835 64 kişi olmasının sebebi mesaj ve üyelik süresi uymayanları listeye almamamdan dolayı. Ama üzülmeyin. Güzel olduğunu düşündüğüm oyunlar indirime girerse tekrar çekiliş yapacağım. Herkese iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Vay be. Etiketlenince uçtum hemen Oyunu teslim aldim arkadaslar: Organizasyonu duzenledigi icin Blacksidemre'ye tesekkur ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
Blacksidemre dedi: Tekrardan merhaba. Saat 21:00 oldu. Çekişi @Ali Pınar kazandı. Yarın saat 21:00'a dönüş alamazsam ödülü yedek talihli olan @157134 kazanacak. @Ali Pınar çekiliş işini istediğin iletişim adresinden halledebiliriz. Sana hangi platform uyarsa. Bana dönüş yap sadece. Sürprizbozan: Çekiliş sonucu. Eki Görüntüle 1167835 64 kişi olmasının sebebi mesaj ve üyelik süresi uymayanları listeye almamamdan dolayı. Ama üzülmeyin. Güzel olduğunu düşündüğüm oyunlar indirime girerse tekrar çekiliş yapacağım. Herkese iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Vay be. Etiketlenince uçtum hemen Oyunu teslim aldim arkadaslar: Organizasyonu duzenledigi icin Blacksidemre'ye tesekkur ediyorum.