AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 4 Kasım 2022 #61 Katıldım. Scyhell dedi: Saat başında açıklıyorum arkadaşlar. Kazanan arkadaş 30 dk. içerisinde gelmezse yedek kişiye vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan vereceksiniz?
Katıldım. Scyhell dedi: Saat başında açıklıyorum arkadaşlar. Kazanan arkadaş 30 dk. içerisinde gelmezse yedek kişiye vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan vereceksiniz?
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #62 AyiBogan44 dedi: Katıldım. Hangi platformdan vereceksiniz? Genişletmek için tıkla... Steam, hediye olarak. Kazananı açıklıyorum. @Konyalı Bilgisiyarcı, çekilişi kazandı. @axundovff yedek. 30 dakikan var hocam. Steam arkadaşlık kodunuzu yollayın, istek atacağım.
AyiBogan44 dedi: Katıldım. Hangi platformdan vereceksiniz? Genişletmek için tıkla... Steam, hediye olarak. Kazananı açıklıyorum. @Konyalı Bilgisiyarcı, çekilişi kazandı. @axundovff yedek. 30 dakikan var hocam. Steam arkadaşlık kodunuzu yollayın, istek atacağım.
4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 5 Kasım 2022 #64 Scyhell dedi: Steam, hediye olarak. Kazananı açıklıyorum. @Konyalı Bilgisiyarcı, çekilişi kazandı. @axundovff yedek. 30 dakikan var hocam. Steam arkadaşlık kodunuzu yollayın, istek atacağım. Eki Görüntüle 1562749 Genişletmek için tıkla... Hocam yollamadılar ne olacak şimdi?Ben mi göremiyorum yoksa.
Scyhell dedi: Steam, hediye olarak. Kazananı açıklıyorum. @Konyalı Bilgisiyarcı, çekilişi kazandı. @axundovff yedek. 30 dakikan var hocam. Steam arkadaşlık kodunuzu yollayın, istek atacağım. Eki Görüntüle 1562749 Genişletmek için tıkla... Hocam yollamadılar ne olacak şimdi?Ben mi göremiyorum yoksa.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #65 425806 dedi: Hocam yollamadılar ne olacak şimdi? Ben mi göremiyorum yoksa. Genişletmek için tıkla... Başka bir kazanan bulacağız.
425806 dedi: Hocam yollamadılar ne olacak şimdi? Ben mi göremiyorum yoksa. Genişletmek için tıkla... Başka bir kazanan bulacağız.
VforVetdetta Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #66 Katıldım.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #67 @425806, açıklıyorum tekrardan hocam. Kazanan akşam 9'a kadar gelsin lütfen. @BİLGİSAYAMAZ kazandın. @sasi, yedek. BİLGİSAYAMAZ dedi: Katıldım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradaysan Steam adresini yollayabilirsin. Son düzenleme: 5 Kasım 2022
@425806, açıklıyorum tekrardan hocam. Kazanan akşam 9'a kadar gelsin lütfen. @BİLGİSAYAMAZ kazandın. @sasi, yedek. BİLGİSAYAMAZ dedi: Katıldım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradaysan Steam adresini yollayabilirsin.
BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #68 Scyhell dedi: @425806, açıklıyorum tekrardan hocam. Kazanan akşam 9'a kadar gelsin lütfen. @BİLGİSAYAMAZ kazandın. @sasi, yedek. Hocam buradaysan Steam adresini yollayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 dakika bekleyin hocam hemen söylüyorum. wawima.
Scyhell dedi: @425806, açıklıyorum tekrardan hocam. Kazanan akşam 9'a kadar gelsin lütfen. @BİLGİSAYAMAZ kazandın. @sasi, yedek. Hocam buradaysan Steam adresini yollayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 dakika bekleyin hocam hemen söylüyorum. wawima.
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 838 Çözümler 3 5 Kasım 2022 #69 Katılıyorum. Edit : Kazanan arkadaşa hayırlı olsun saat başını, gün başı olarak anladım da ben birazcık Sabah mahmurluğu diyelim.
Katılıyorum. Edit : Kazanan arkadaşa hayırlı olsun saat başını, gün başı olarak anladım da ben birazcık Sabah mahmurluğu diyelim.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #70 BİLGİSAYAMAZ dedi: 1 dakika bekleyin hocam hemen söylüyorum. wawima. Genişletmek için tıkla... İstek yolladım, ekleyin.
BİLGİSAYAMAZ dedi: 1 dakika bekleyin hocam hemen söylüyorum. wawima. Genişletmek için tıkla... İstek yolladım, ekleyin.