Hediye [Sonlandı] Horizon Zero Dawn™ Complete Edition

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kesenize bereket @Serhat Öndeş hocam. Yeni sisteminiz de hayırlı olsun bu arada.
Sayı çok yüksek maşallah bu kadar yorum geleceğini düşünmemiştim zam gelmeseydi 3 kişi ekleyecektim zam gelmiş

Sayı çok yüksek maşallah bu kadar yorum geleceğini düşünmemiştim zam gelmeseydi 3 kişi ekleyecektim zam gelmiş

Hocam indirimlerin bitimine doğru olduğu için ve fiyatlar yüksek olduğundan çoğu kişinin umut ederek girdiği bir çekiliş oldu.

Hocam indirimlerin bitimine doğru olduğu için ve fiyatlar yüksek olduğundan çoğu kişinin umut ederek girdiği bir çekiliş oldu.
Dün etail üzerinde 3 tane horizon ve bir kaç tane kendime oyun eklemişim ama almayı unutmuşum yorgunluktan

Dün etail üzerinde 3 tane Horizon ve birkaç tane kendime oyun eklemişim ama almayı unutmuşum yorgunluktan

Hocam benim PC yok. Ama alamadığınız oyun varsa ve istediğiniz oyun Xbox Game Pass'te varsa 3 yıllık Xbox Game Pass Ultimate 585 ₺'ye alabiliyorsunuz. Bilginiz olsun.

Aylık 16,25 ₺'ye geliyor. Forumda konusu açılmıştı. Bakmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler, baya mantıklı geldi, alamadığım oyun ama gamepass iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…