Hediye [Sonlandı] Red Dead Redemption 2 ve The Witcher 3 GOTY

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldınız mı almadınız mı acep
Oyun seçiyor mar00n.
Arkadaşlar şimdi şöyle bir şey var. S54337 "Witcher 3 için beni unutmadınız değil mi?" yazdı. Mesajında da öyle görünüyor. Ama ben RDR2 için kaydetmişim. Mesajın düzenlenip düzenlenmediğini teyit edersem kendisine bir adet Witcher hediye edeceğim. @Bottleneck.exe süre doldu fakat seni şimdiki çekilişe dahil ederim.

Katılım burada. BURUH THE GREAT haricinde çekilişi yapacağım Kutschial'ı da dahil ederek.

Kazandım mı?

Önceki mesajlarımda yazdığım gibi. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Bende Epic Games hesabımda RDR2 olduğu için (oyun ilk çıktığı zamanlar almıştım.) NFS Heat gönderdi konuyu açan arkadaş. Hatta normalde Battlefield Bundle göndericekti, ilk onu istemiştim ama bundle paket olduğu için ve arkadaşın kütüphanesinde bulunduğu için gönderemedi. 6 TL fazla olmasına rağmen onu gönderecekti normalde. Hakkını helal et hocam. Çok teşekkür ediyorum. İlk kez çekiliş kazandım ve bu senin elinden oldu

Hocam ağır dalga geçiyorsunuz herhalde.

Hayırlı olsun hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…