4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 25 Kasım 2022 #151 Umarım kış indirimlerinde de yine güzel bir çekiliş yaparsınız hocam, bekliyoruz.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.751 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Kasım 2022 #152 Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra.
Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 25 Kasım 2022 #153 Attacksaw dedi: Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Gerekli olsa da banlarla hocam .
Attacksaw dedi: Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Gerekli olsa da banlarla hocam .