4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 25 Kasım 2022 #151 Umarım kış indirimlerinde de yine güzel bir çekiliş yaparsınız hocam, bekliyoruz.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.897 Makaleler 13 Çözümler 16 Yer Antalya 25 Kasım 2022 #152 Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra.
Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 25 Kasım 2022 #153 Attacksaw dedi: Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Gerekli olsa da banlarla hocam .
Attacksaw dedi: Değişiyor hocam COD: MW II oluyor, Warzone, RDR 2, Hikayeli oyunlar, korku oyunları falan kafama göre canım ne isterse. Konuyu saptırmayalım yöneticiler beni çok seviyor gereksiz mesajtan 3 gün susturuyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Gerekli olsa da banlarla hocam .