Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #31 Eldrithc dedi: Klasik ergen hareketleri yapacağım diyorsunuz yani. Hiç ugrasasim yok cidden iyi akşamlar. Egoyu nereden çıkardın random atmamak için zor tutuyorum gerçekten. Sanada iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Konuya bakmaktan acizsiniz deyip insanları küçümsemek ne oluyor. D At randomunu bana ne.
Eldrithc dedi: Klasik ergen hareketleri yapacağım diyorsunuz yani. Hiç ugrasasim yok cidden iyi akşamlar. Egoyu nereden çıkardın random atmamak için zor tutuyorum gerçekten. Sanada iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Konuya bakmaktan acizsiniz deyip insanları küçümsemek ne oluyor. D At randomunu bana ne.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 1 Mayıs 2023 #32 Eldrithc dedi: Klasik ergen hareketleri yapacağım diyorsunuz yani. Hiç ugrasasim yok cidden iyi akşamlar. Egoyu nereden çıkardın random atmamak için zor tutuyorum gerçekten. Sanada iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Oyun parkı değil burası, hadi iyi akşamlar.
Eldrithc dedi: Klasik ergen hareketleri yapacağım diyorsunuz yani. Hiç ugrasasim yok cidden iyi akşamlar. Egoyu nereden çıkardın random atmamak için zor tutuyorum gerçekten. Sanada iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Oyun parkı değil burası, hadi iyi akşamlar.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #33 Katıldım. Katılamadım.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.990 Çözümler 8 1 Mayıs 2023 #34 Yeyil dedi: Konuya bakmaktan acizsiniz deyip insanları küçümsemek ne oluyor. D At randomunu bana ne. Genişletmek için tıkla... Ok. Gerçekten uğraşacak halim yok sanada iyi akşamlar. mavıuszed dedi: Oyun parkı değil burası, hadi iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bencede değil kufrunuzu gidin ergen arkadaşlarınızın yanında edin.
Yeyil dedi: Konuya bakmaktan acizsiniz deyip insanları küçümsemek ne oluyor. D At randomunu bana ne. Genişletmek için tıkla... Ok. Gerçekten uğraşacak halim yok sanada iyi akşamlar. mavıuszed dedi: Oyun parkı değil burası, hadi iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bencede değil kufrunuzu gidin ergen arkadaşlarınızın yanında edin.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #35 Eldrithc dedi: Ok. Gerçekten uğraşacak halim yok sanada iyi akşamlar. Bencede değil kufrunuzu gidin ergen arkadaşlarınızın yanında edin. Genişletmek için tıkla... Gözardı etme vakti gelmiş bir toxici daha eğer konudan mesaj bildirimi almak istemiyor isen gidip konuyu takip etmeyi kesebilirsin
Eldrithc dedi: Ok. Gerçekten uğraşacak halim yok sanada iyi akşamlar. Bencede değil kufrunuzu gidin ergen arkadaşlarınızın yanında edin. Genişletmek için tıkla... Gözardı etme vakti gelmiş bir toxici daha eğer konudan mesaj bildirimi almak istemiyor isen gidip konuyu takip etmeyi kesebilirsin
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.990 Çözümler 8 1 Mayıs 2023 #36 Yeyil dedi: Gözardı etme vakti gelmiş bir toxici daha eğer konudan mesaj bildirimi almak istemiyor isen gidip konuyu takip etmeyi kesebilirsin Genişletmek için tıkla... İlk gozardim oldunuz zaten ergen beyefendi. İyi akşamlar tekrardan.
Yeyil dedi: Gözardı etme vakti gelmiş bir toxici daha eğer konudan mesaj bildirimi almak istemiyor isen gidip konuyu takip etmeyi kesebilirsin Genişletmek için tıkla... İlk gozardim oldunuz zaten ergen beyefendi. İyi akşamlar tekrardan.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #37 Yedek tahlimiz : @Furkan_D 15 dakika içerisinde steam linkini bırakabilir misin? Yoksa yeni arkadaşlarla birlikte baştan çekeceğiz.
Yedek tahlimiz : @Furkan_D 15 dakika içerisinde steam linkini bırakabilir misin? Yoksa yeni arkadaşlarla birlikte baştan çekeceğiz.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 1 Mayıs 2023 #40 Eldrithc dedi: Bencede değil kufrunuzu gidin ergen arkadaşlarınızın yanında edin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim çekiliş bittikten sonra "katıldım" yazmam seni niye bu kadar tetikledi? Sevdiğin kızdan red yiyip mi geldin buraya?
Eldrithc dedi: Bencede değil kufrunuzu gidin ergen arkadaşlarınızın yanında edin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim çekiliş bittikten sonra "katıldım" yazmam seni niye bu kadar tetikledi? Sevdiğin kızdan red yiyip mi geldin buraya?