SonOyuncu Bedwars taktikleri nelerdir?

celalfe

Hectopat
Daha fazla  
SonOyuncu Bedwars oynuyorum. Bilen bilir sürüm 1.8.9. bende bu oyunda Pro olmak istiyorum. 1 ayda anca 406 puan oldum. Tavsiyeniz var mı? Ayrıca Speed bridge de yapamıyorum.

SonOyuncu Bedwars oynuyorum. Bilen bilir sürüm 1.8.9. bende bu oyunda Pro olmak istiyorum. 1 ayda anca 406 puan oldum. Tavsiyeniz var mı? Ayrıca Speed bridge de yapamıyorum.
Speed bridge yapmayı öğrenip adamla karşılaşınca nasıl oynaman gerektiğini bilmen lazım. O yüzden PvP oynaman lazım ve de CPS'i arttırıp aynı anda hedeften şaşmaman lazım yani iyi bir mouse kontrolü gerekiyor.

Savunmaya değil de saldırıya oyna, yakın rakibini eledikten sonra ortaya yol yap, zümrütleri erkenden topla, obsiyden ol sonra set çek. Elmaslarla keskinlik sonrasında koruma bas. Tuzak olarak madenci yorgunluğu bas ayrıca YouTube'da iyi oyuncuları izleyerek de kendini geliştirebilirsin. Speed bridge şart diyebilirim.

Speed bridge şart değil 6 sene MC oynadım sadece boşluğa düşüp ölmeni sağlıyor.

Clutch yapmayı öğren aimi geliştir iyi sayıda CPS yap hızlı düşün yeter.

Herkes obsidyen ve elmas set gibi "toksik" yöntemler öğretmiş. Bunu "Pro" tabiri ile bağdaştırmışlar. Hayır oyunun size verdiği üstünlükle değil de eşit bir şekilde kendi üstünlüğünüzü yani PvP taktiği kullanarak yapmanız daha doğru olur. Bu oyunda bende puan kastım ve bu konuda tecrübemin olduğunu düşünüyorum. YouTube'ta W-Tab, strafe, blockhit taktiklerini öğrenmenizi tavsiye ederim. Karşınızdaki adamın önüne 50 tane blok koyup toksik olacağınıza ya da çoğu oyuncunun tabiriyle "Allah katına" çıkarak oynamaktansa düz yolda önüne 2-3 tane blok koyup hızlıca yana bir blok koyup adamı aşağı atmanız yeterli olacaktır. Karşınızdaki kişide sizden üstteyken dümdüz altınıza blok koyarak yükselmektense bir blok koyup adama bakıp bunu yeteri kadar tekrarlayabilirsiniz. Ya da altta bekleyip aim kaçırmadan zıplayıp "alt blok" taktiği yapabilirsiniz bu taktik gerçekten işe yarıyor. Benden bu kadar geliyor internet üzerinde dediğim gibi taktikleri izleyerek de öğrenebilirsiniz. Son olarak önemli bir not düşmek istiyorum Minecraft'ın Türk YouTuber'ları ve kendi kitleleri PvP'den çok yol yapmaya (god bridge, brezzily vs.) Odaklanmış durumdalar. Mümkünse onlardan çok yabancı ve gerçekten iyi oynayanları izleyerek öğrenin. Speed bridgeye de alışırsınız. Zaten oyunu öğrenince god bridge gibi taktiklerin önemsiz Speed'in yeterli olduğunu anlayacaksınız.

Kankam Speed bridgeyi bende yapamıyordum çok kolaymış aimini düz tut s ve d ye bas shiften elini çekince sağ tık yap basit :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı