M Muhammed Emir Bayram Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 SonOyuncu ekran kartımı görmüyor. İşlemci ile çalışıyor bu yüzden FPS çok düşük crafrise da hiç böyle bir şey olmadı yardım edin Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
SonOyuncu ekran kartımı görmüyor. İşlemci ile çalışıyor bu yüzden FPS çok düşük crafrise da hiç böyle bir şey olmadı yardım edin
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 17 Temmuz 2023 #2 Adım 1- SonOyuncu'yu aç. Adım 2- SonOyuncu açıkken Görev Yöneticisi'ni aç ve ilk baştakini sağ tıkla dosya konumunu aça tıkla. İlk baştaki SonOyuncu olur zaten. Dosya konumunu kopyala. Ayarlardan grafik ayarlarını bul. Göz at tıkla. Kopyaladığın dosya konumunu yapıştır. Oradan Javaw'ı seç. Grafik ayarlarından onu kendi harici ekran kartını seç. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-17 103704.png 2,1 KB · Görüntüleme: 37
Adım 1- SonOyuncu'yu aç. Adım 2- SonOyuncu açıkken Görev Yöneticisi'ni aç ve ilk baştakini sağ tıkla dosya konumunu aça tıkla. İlk baştaki SonOyuncu olur zaten. Dosya konumunu kopyala. Ayarlardan grafik ayarlarını bul. Göz at tıkla. Kopyaladığın dosya konumunu yapıştır. Oradan Javaw'ı seç. Grafik ayarlarından onu kendi harici ekran kartını seç.
M Muhammed Emir Bayram Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 hocam ekran kartım gözükmüyor o dediğiniz yerde ne yaparsam yapim olmuyor Son düzenleme: 17 Temmuz 2023