unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Merhabala, r ben SonOyuncu Launcher'de FPS em biraz düşük. Bunun için bana bir uygulama veya yöntem önerebilir misiniz?
Merhabala, r ben SonOyuncu Launcher'de FPS em biraz düşük. Bunun için bana bir uygulama veya yöntem önerebilir misiniz?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 30 Aralık 2020 #2 O ne? Sistem ne?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 30 Aralık 2020 #3 Bu videodaki tüm adımları uygulayın. Kendisi de bir Bed Wars oyuncusudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki tüm adımları uygulayın. Kendisi de bir Bed Wars oyuncusudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Aralık 2020 #5 Launcher ayarlarından RAM miktarını falan değiştirebilirsin fakat sistem bilgilerini belirtmen lazım.
Launcher ayarlarından RAM miktarını falan değiştirebilirsin fakat sistem bilgilerini belirtmen lazım.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki ayarları deneyebilirsiniz, ben hepsini yaptım ve fps im gerçekten bayağı arttı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki ayarları deneyebilirsiniz, ben hepsini yaptım ve fps im gerçekten bayağı arttı.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Beyler hepsini denedim başka bir yöntem diyorum. Megaton dedi: O ne? Sistem ne? Genişletmek için tıkla... 3gb ddr3 ram 1.5 gpu amd v140 prescor cpu
Beyler hepsini denedim başka bir yöntem diyorum. Megaton dedi: O ne? Sistem ne? Genişletmek için tıkla... 3gb ddr3 ram 1.5 gpu amd v140 prescor cpu
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #8 FPS Boost texture packler indirebilirsiniz. Minecraft'ın kendi pack'i gereksiz detaylı. Onun dışında chunkları 5'e sabitleyebilirsiniz.
FPS Boost texture packler indirebilirsiniz. Minecraft'ın kendi pack'i gereksiz detaylı. Onun dışında chunkları 5'e sabitleyebilirsiniz.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 Koalaya dedi: FPS Boost texture packler indirebilirsiniz. Minecraft'ın kendi pack'i gereksiz detaylı. Onun dışında chunkları 5'e sabitleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aga deneim başka diom.
Koalaya dedi: FPS Boost texture packler indirebilirsiniz. Minecraft'ın kendi pack'i gereksiz detaylı. Onun dışında chunkları 5'e sabitleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aga deneim başka diom.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 30 Aralık 2020 #10 unworenn dedi: Beyler hepsini denedim başka bir yöntem diyorum. 3GB DDR3 RAM 1.5 GPU AMD V140 prescor CPU Genişletmek için tıkla... PSU ne? Ayrıca sistemi düzgünce yaz. CPU Z kullanabilirsin.
unworenn dedi: Beyler hepsini denedim başka bir yöntem diyorum. 3GB DDR3 RAM 1.5 GPU AMD V140 prescor CPU Genişletmek için tıkla... PSU ne? Ayrıca sistemi düzgünce yaz. CPU Z kullanabilirsin.