XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #11 Talhademiirci dedi: Hocam sanırım USB girişinden dolayı. İlk başta algılıyor ama sonradan bozuyor. Genişletmek için tıkla... Modem mi kullanıyorsun anten mi?
Talhademiirci dedi: Hocam sanırım USB girişinden dolayı. İlk başta algılıyor ama sonradan bozuyor. Genişletmek için tıkla... Modem mi kullanıyorsun anten mi?
T Talhademiirci Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #12 Hocam ASUS N14 adaptör var. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021
XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #13 Kaploda veya girişti kırık veya değişik bir şeyler fark ettin mi?
T Talhademiirci Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #14 Hayır hocam kırık hiçbir şey yok.
XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #15 Farklı bir USB girişine takmayı denedin mi?
T Talhademiirci Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #16 XxtilkiloverXx dedi: Farklı bir USB girişine takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam o zaman düzeliyor ama diğer USB'ler çalışmıyor.
XxtilkiloverXx dedi: Farklı bir USB girişine takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam o zaman düzeliyor ama diğer USB'ler çalışmıyor.
XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #17 Talhademiirci dedi: Denedim hocam o zaman düzeliyor ama diğer USB'ler çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke yardım edebilseydim bu kadar benden ama yine de oynamak isterdim seninle.
Talhademiirci dedi: Denedim hocam o zaman düzeliyor ama diğer USB'ler çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke yardım edebilseydim bu kadar benden ama yine de oynamak isterdim seninle.
T Talhademiirci Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #18 XxtilkiloverXx dedi: Keşke yardım edebilseydim bu kadar benden ama yine de oynamak isterdim seninle. Genişletmek için tıkla... Hocam dün cezalıydım yazamadım Benim oyundaki ismim COMLOKKO Bir gün karşılaşırız belki
XxtilkiloverXx dedi: Keşke yardım edebilseydim bu kadar benden ama yine de oynamak isterdim seninle. Genişletmek için tıkla... Hocam dün cezalıydım yazamadım Benim oyundaki ismim COMLOKKO Bir gün karşılaşırız belki
hamza69 Yoctopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #19 XxtilkiloverXx dedi: SonOyuncu'da oynamak için bir arkadaşa ihtiyacım var. Survival oynarız. Genişletmek için tıkla... knk senle oynayabilirim
XxtilkiloverXx dedi: SonOyuncu'da oynamak için bir arkadaşa ihtiyacım var. Survival oynarız. Genişletmek için tıkla... knk senle oynayabilirim