No Found Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar SonOyuncu'da Minecraft oynarken örnek olarak ekranı sola çeviriyorum ekran sola gidiyor fakat bir kayma oluyor ve başka yerlere gidebiliyor. Bu sorunun farem ile bir ilgisi yok, bu sorunu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
Merhaba arkadaşlar SonOyuncu'da Minecraft oynarken örnek olarak ekranı sola çeviriyorum ekran sola gidiyor fakat bir kayma oluyor ve başka yerlere gidebiliyor. Bu sorunun farem ile bir ilgisi yok, bu sorunu nasıl çözeceğim?
Çözüm No Found 2 Şubat 2025 darkofassassins123 dedi: YouTube'a liste dışı olarak yükle öyle at. Genişletmek için tıkla... Neyse boş verin artık muhtemelen yeni PC alacağım böyle olmuyor. Arkadaşlar sorunu çözmeyi buldum Son Oyuncu'da Ayarlar>Video Ayarları> Diğer...> Otomatik Kayıt Süresini 30 Dakika yaptım ve sorun çözüldü
darkofassassins123 dedi: YouTube'a liste dışı olarak yükle öyle at. Genişletmek için tıkla... Neyse boş verin artık muhtemelen yeni PC alacağım böyle olmuyor. Arkadaşlar sorunu çözmeyi buldum Son Oyuncu'da Ayarlar>Video Ayarları> Diğer...> Otomatik Kayıt Süresini 30 Dakika yaptım ve sorun çözüldü
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Video atma şansınız var mı tam anlamadım. Artı 0 Eksi
KS KS No Found Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Yani bende anlamıyorum sorunu çok değişik muhtemelen kasmadan oluyor her ayarı denedim fakat olmadı eğer illaki video derseniz atacağım. Artı 0 Eksi
Yani bende anlamıyorum sorunu çok değişik muhtemelen kasmadan oluyor her ayarı denedim fakat olmadı eğer illaki video derseniz atacağım.
darkofassassins123 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 69 2 Şubat 2025 #4 Video atabilir misin senelerdir sonoyuncu oynuyorum daha önce cok sorun yasadim belki çözerim. Artı 0 Eksi
KS KS No Found Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 darkofassassins123 dedi: Video atabilir misin senelerdir SonOyuncu oynuyorum daha önce cok sorun yasadim belki çözerim. Genişletmek için tıkla... Videoyu nereden atabilirim? Artı 0 Eksi
darkofassassins123 dedi: Video atabilir misin senelerdir SonOyuncu oynuyorum daha önce cok sorun yasadim belki çözerim. Genişletmek için tıkla... Videoyu nereden atabilirim?
darkofassassins123 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 69 2 Şubat 2025 #6 No Found dedi: Videoyu nereden atabilirim? Genişletmek için tıkla... Youtubea liste dışı olarak yükle öyle at. Artı 0 Eksi
No Found dedi: Videoyu nereden atabilirim? Genişletmek için tıkla... Youtubea liste dışı olarak yükle öyle at.
KS KS No Found Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #7 darkofassassins123 dedi: YouTube'a liste dışı olarak yükle öyle at. Genişletmek için tıkla... Neyse boş verin artık muhtemelen yeni PC alacağım böyle olmuyor. Arkadaşlar sorunu çözmeyi buldum Son Oyuncu'da Ayarlar>Video Ayarları> Diğer...> Otomatik Kayıt Süresini 30 Dakika yaptım ve sorun çözüldü Son düzenleme: 3 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
darkofassassins123 dedi: YouTube'a liste dışı olarak yükle öyle at. Genişletmek için tıkla... Neyse boş verin artık muhtemelen yeni PC alacağım böyle olmuyor. Arkadaşlar sorunu çözmeyi buldum Son Oyuncu'da Ayarlar>Video Ayarları> Diğer...> Otomatik Kayıt Süresini 30 Dakika yaptım ve sorun çözüldü