M MehmetEnes2009 Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar SonOyuncu Client'inde virüs buldum. Adı Malicious'du. Bu virüs bir yerden mi SonOyuncu clientine bulaştı yoksa Client'te mi virüs vardı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
Arkadaşlar SonOyuncu Client'inde virüs buldum. Adı Malicious'du. Bu virüs bir yerden mi SonOyuncu clientine bulaştı yoksa Client'te mi virüs vardı?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Şubat 2021 #2 MehmetEnes2009 dedi: Arkadaşlar SonOyuncu Client'inde virüs buldum. Adı Malicious'du. Bu virüs bir yerden mi SonOyuncu clientine bulaştı yoksa Client'te mi virüs vardı? Genişletmek için tıkla... Yılların sunucusunda olacağını düşünmüyorum. Ama indirdiğiniz yer kendi sitesi değilse olabilir. Artı 0 Eksi
MehmetEnes2009 dedi: Arkadaşlar SonOyuncu Client'inde virüs buldum. Adı Malicious'du. Bu virüs bir yerden mi SonOyuncu clientine bulaştı yoksa Client'te mi virüs vardı? Genişletmek için tıkla... Yılların sunucusunda olacağını düşünmüyorum. Ama indirdiğiniz yer kendi sitesi değilse olabilir.