schwaizen Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spor Tırmanış 4 Aralık 2020 #1 SonOyuncu'ya nasıl mod eklenir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Çözüm A A adam gibi adam 1050 ti 4 Aralık 2020 Mod eklenilmiyormuş kendi sitesinden bakmıştım. SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr
Mod eklenilmiyormuş kendi sitesinden bakmıştım. SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Aralık 2020 #2 Mod eklenilmiyormuş kendi sitesinden bakmıştım. SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr Artı 1 Eksi Çözüm
Mod eklenilmiyormuş kendi sitesinden bakmıştım. SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #3 Normal Minecraft'a mod yükler gibi yükleniyor diye biliyorum. Artı -2 Eksi
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Aralık 2020 #4 ANON1M dedi: Normal Minecraft'a mod yükler gibi yükleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr SonOyuncu'ya yüklenmiyor. Maalesef. Artı 1 Eksi
ANON1M dedi: Normal Minecraft'a mod yükler gibi yükleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu Network Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusunda 20'den fazla oyunu ücretsiz olarak hemen oyna! sonoyuncu.com.tr SonOyuncu'ya yüklenmiyor. Maalesef.