lmakgun Hectopat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2016 #1 Yeni sistem topladım ve hardiskim 8 senelik olan 320 gb olanı kullandım. Yeni almadığıma pişman oldum ve sonrada 1 tb eklemeyi düşünüyorum pcyi etkiliyormu ve ayar felan yapmam gerekiyor mu herhangi bir şekilde ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2016
Yeni sistem topladım ve hardiskim 8 senelik olan 320 gb olanı kullandım. Yeni almadığıma pişman oldum ve sonrada 1 tb eklemeyi düşünüyorum pcyi etkiliyormu ve ayar felan yapmam gerekiyor mu herhangi bir şekilde ?
Atarine Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2016 #2 Neden pişman oldunuz ? PC nizi etkilemez ayar filan da yapmanıza gerek yok direk SATA, Güç kablolarını bağlayıp kullana bilirsiniz.
Neden pişman oldunuz ? PC nizi etkilemez ayar filan da yapmanıza gerek yok direk SATA, Güç kablolarını bağlayıp kullana bilirsiniz.
zevheri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 1.170 Makaleler 6 Çözümler 1 29 Mart 2016 #3 Atarine dedi: Neden pişman oldunuz ? PC nizi etkilemez ayar filan da yapmanıza gerek yok direk SATA, Güç kablolarını bağlayıp kullana bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yavaşlığındandır. 8MB bir şey olması lazım 320 Gb bir hdd.
Atarine dedi: Neden pişman oldunuz ? PC nizi etkilemez ayar filan da yapmanıza gerek yok direk SATA, Güç kablolarını bağlayıp kullana bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yavaşlığındandır. 8MB bir şey olması lazım 320 Gb bir hdd.