Sonradan kurulan program sistemi yavaşlatır mı?

Cihangir ceyhan

Hectopat
Ben bunu çok merak ediyorum. Mesela ben geçen hafta sistemime format attım ve bütün gerekli programları o gün kurdum. Bugün farklı bir program lazım oldu. Aradan geçen 1 haftadan sonra sisteme program yükleyince sistem yavaşlar mı zamanla? Bunu hep merak etmiştim.

SSD kullanıyorum.

Ben bunu çok merak ediyorum. Mesela ben geçen hafta sistemime format attım ve bütün gerekli programları o gün kurdum. Bugün farklı bir program lazım oldu. Aradan geçen 1 haftadan sonra sisteme program yükleyince sistem yavaşlar mı zamanla? Bunu hep merak etmiştim.

SSD kullanıyorum.
Yavaşlar. Sistem boşken arka planda çalışmaz ise yavaşlamaz.

SSD kullanıyorum.
Arkada çalışmadığı sürece sıkıntı olmaz sadece yer kaplar. Ama arkada çalışmasına ve programın ne yaptığına bağlı. Senin bilgisayarında önemli tabi ki.

Depolama alanını doldurmanız sistemi yavaşlatmaz. Depolama alanların amacı bu zaten. Yüklediğiniz program arka planda çalışıyorsa kaynak tüketip düşük sistemlerde yavaşlama hissi verebilir. Onun dışında yükleyeceğiniz herhangi bir oyun, program vs. arka planda çalışmadığı sürece performansa etki etmez.

Yavaşlar. Sistem boşken arka planda çalışmaz ise yavaşlamaz.

Yok hocam arkada çalışan bir uygulama değil.

Eğer diskinizde yer kalmaz ise ve arka planda sürekli çalışırlarsa evet. Değilse hayır.

Disk de alan var arka planda çalışmıyor kapattığım anda kapanıyor.

Bilgisayar zaten program kurup silesiniz diye var böyle basit şeyleri dert etmeyin.

Tamam hocam sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı