keremartn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #11 RamooY dedi: 1 tane PCle gen3*4 hızlarına kadar M.2 desteği mevcut. 4 tane ise SATA3 hızlarında SSD desteği mevut. 1 tanesi dolu geriye kaldı 3 tane. Genişletmek için tıkla... aynen zaten takabileceğimi biliyorum ama çalışacak mı kısmında şüpheliydim çünkü harici bir harddisk veya flash disk gibi değil sonuçta
RamooY dedi: 1 tane PCle gen3*4 hızlarına kadar M.2 desteği mevcut. 4 tane ise SATA3 hızlarında SSD desteği mevut. 1 tanesi dolu geriye kaldı 3 tane. Genişletmek için tıkla... aynen zaten takabileceğimi biliyorum ama çalışacak mı kısmında şüpheliydim çünkü harici bir harddisk veya flash disk gibi değil sonuçta
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 25 Mayıs 2021 #12 keremartn dedi: Aynen zaten takabileceğimi biliyorum ama çalışacak mı kısmında şüpheliydim çünkü harici bir hard disk veya flash disk gibi değil sonuçta. Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar SATA ve SATA güç kablon varsa çalışır hocam nasıl takacağını biliyor musun?
keremartn dedi: Aynen zaten takabileceğimi biliyorum ama çalışacak mı kısmında şüpheliydim çünkü harici bir hard disk veya flash disk gibi değil sonuçta. Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar SATA ve SATA güç kablon varsa çalışır hocam nasıl takacağını biliyor musun?
keremartn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #13 RamooY dedi: Yeteri kadar SATA ve SATA güç kablon varsa çalışır hocam nasıl takacağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Teşekkür ederim.
RamooY dedi: Yeteri kadar SATA ve SATA güç kablon varsa çalışır hocam nasıl takacağını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Teşekkür ederim.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #14 Schizophren dedi: Tabii ki yazarken yazim yanlisi yapip ceza aldiginiza inaniyorum Genişletmek için tıkla... Ceza aldım da bitti şükür LinkAdam dedi: Bu yazım doğru değil mi? Genişletmek için tıkla...
Schizophren dedi: Tabii ki yazarken yazim yanlisi yapip ceza aldiginiza inaniyorum Genişletmek için tıkla... Ceza aldım da bitti şükür LinkAdam dedi: Bu yazım doğru değil mi? Genişletmek için tıkla...