EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.715 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #11 msngur dedi: amoledde nasıl yaşıyosun ya ilginç denk gelmiş demekki Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum ama genel olarak amoled yanığı deniliyor.
msngur dedi: amoledde nasıl yaşıyosun ya ilginç denk gelmiş demekki Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum ama genel olarak amoled yanığı deniliyor.
msngur Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #12 EmirHene dedi: Pek bilmiyorum ama genel olarak amoled yanığı deniliyor. Genişletmek için tıkla... ya o çok zor oluyor 5 senedir amoled kullanıyorum sadece şarj gösterge yerinde çok ama çok az yanık var o da aşşrı dikkatli bakınca belli oluyor. full parlaklığı açıp ekran kapanma süresini de 5 10 dk yapın sınırsız yapmayın bişey olmaz
EmirHene dedi: Pek bilmiyorum ama genel olarak amoled yanığı deniliyor. Genişletmek için tıkla... ya o çok zor oluyor 5 senedir amoled kullanıyorum sadece şarj gösterge yerinde çok ama çok az yanık var o da aşşrı dikkatli bakınca belli oluyor. full parlaklığı açıp ekran kapanma süresini de 5 10 dk yapın sınırsız yapmayın bişey olmaz