For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 31 Ağustos 2021 #1 İyi forumlar arkadaşlar, Netflix'e televizyondan giriyorum. Sons Of Anarchy'i arattım fakat en başta Warrior adında bir dizi çıktı, aynı şeyler mi?
İyi forumlar arkadaşlar, Netflix'e televizyondan giriyorum. Sons Of Anarchy'i arattım fakat en başta Warrior adında bir dizi çıktı, aynı şeyler mi?
faithNiel Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 31 Ağustos 2021 #2 Hayır aynı dizi değiller. Sons of Anarchy 31 Aralık 2020 itibariyle Netflix'ten kaldırıldı.
rifflord Picopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 Maalesef Netflix'ten kalktı hocam. Üçüncü sefer izlemek için baktığımda ben de çok şaşırmıştım.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 31 Ağustos 2021 #4 Anladım, televizyondan ve telefondan nereden izleyebilirim?
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 For East Troop dedi: Anladım, televizyondan ve telefondan nereden izleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefondan direk yazarsan çıkıyor zaten. Aynı şey televizyon içinde geçerli.
For East Troop dedi: Anladım, televizyondan ve telefondan nereden izleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefondan direk yazarsan çıkıyor zaten. Aynı şey televizyon içinde geçerli.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 31 Ağustos 2021 #6 Aly35 dedi: Telefondan direk yazarsan çıkıyor zaten. Aynı şey televizyon içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... TV'den internet biraz yavaş, uygulama içinden girebilirsem daha güzel olur.
Aly35 dedi: Telefondan direk yazarsan çıkıyor zaten. Aynı şey televizyon içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... TV'den internet biraz yavaş, uygulama içinden girebilirsem daha güzel olur.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #7 For East Troop dedi: TV'den internet biraz yavaş, uygulama içinden girebilirsem daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Televizyon hakkında bir bilgim yok maalesef.
For East Troop dedi: TV'den internet biraz yavaş, uygulama içinden girebilirsem daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Televizyon hakkında bir bilgim yok maalesef.