Sons of Anarcy izlenmeye değer mi?

507053

Centipat
TWD tam 11 sezon 24 bölüm sonra bitti ve boşluğa düştüm. O sırada başlıktaki diziyi gördüm sizce izlenmeye değer mi? İzlenmeye değer olmasa bile spoiler vermeyin

Hocam ben breaking bad, el camino, better call saul'u bitirdim zaten baya oldu bitireli
Prison Break, Daredevil önerebilirim hocam daha çok dizi var ama şuan aklıma gelmedi sons of anarchy hakkında diyebileceğim çok şey yok maalesef.

Hocam prison break için ilk iki sezondan sonra çöp diyorlar ama bilmiyorum. Siz ne dersiniz?
Doğrudur hocam 1.sezon efsane ötesi 2.sezon Yavaş yavaş kötüleşiyor 3.sezon idare eder 4. Çok kötü 5.sezon güzel Dediğiniz doğru hocam ben zor izledim 1 ve 2'den sonra.

TWD tam 11 sezon 24 bölüm sonra bitti ve boşluğa düştüm. O sırada başlıktaki diziyi gördüm sizce izlenmeye değer mi? İzlenmeye değer olmasa bile spoiler vermeyin

Dizi önerisi olarak Severance, Chernobyl, House of Cards, Succession, Westworld, The Last of Us önerebilirim. Başlamadıysanız Star Wars serisine en baştan başlarsanız da her Episode bir dizi bölümü gibi zaten. Önerdiğim diziler TWD'den sonra ilaç gibi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…