Sons of Anarcy izlenmeye değer mi?

Hocam ben The Shinning'i izledikten sonra çoğu film ve dizi sarmalayan başladı. The shinning gibi film biliyorsanız eğer yazar mısınız?

Hocam ben The Shinning'i izledikten sonra çoğu film ve dizi sarmalayan başladı. The shinning gibi film biliyorsanız eğer yazar mısınız?

Bana da benzeri the silence of the lambs izledikten sonra olmuştu. Baba serisini izlemediysen de çok ayıp. Christopher Nolan'ın çektiği TÜM filmleri istisnasız izle derim. Zodiac ve Shawshank Redemption da aklıma geliyor ama saydıklarımın hepsi bir klasik büyük ihtimalle izlemişsindir.

Baba serisini izlemedim beni mafyatik filmler sarmıyor. Shawshank'ı ilk kez sizden duydum ona bakarım. Önerileriniz için teşekkür ederim

Baba serisini izlemedim beni mafyatik filmler sarmıyor. Shawshank'ı ilk kez sizden duydum ona bakarım. Önerileriniz için teşekkür ederim

Baba serisi bir mafya filminden ötedir. Aile, ihanet, gizem içinde her şeyi bulunduran bir başyapıt. Bir daha asla deneyimleyemeyeceğim için üzüldüğüm bir seridir.

Baba serisi bir mafya filminden ötedir. Aile, ihanet, gizem içinde her şeyi bulunduran bir başyapıt. Bir daha asla deneyimleyemeyeceğim için üzüldüğüm bir seridir.
O zaman onuda değerlendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…