Sons of Forest'ta temiz su nasıl bulunur?

fahrettin33

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Sons of Forest'e yeni başladım. Temiz su bulamıyorum. Nehirdeki suyu içince canım azalıyor. Tencere buldum kaynattim yine kirli su diyor. Bu su sorununu nasıl çözerim?

Forest'ta ki gibi küçük gölet tarzı su birikintileri yok mu? Kaynatıp içtiğinde kirli demesi ilginç.

Arkadaşlar sons of Forest'e yeni başladım. Temiz su bulamıyorum. Nehirdeki suyu içince canım azalıyor. Tencere buldum kaynattim yine kirli su diyor. Bu su sorununu nasıl çözerim?

Sons of The Forest oynamadım ama The Forest'ta kaplumbağa kabuğuyla yağmur suyu toplaması için bir şey yapıyorduk.

Arkadaşlar Sons of Forest'e yeni başladım. Temiz su bulamıyorum. Nehirdeki suyu içince canım azalıyor. Tencere buldum kaynattim yine kirli su diyor. Bu su sorununu nasıl çözerim?

Sahilde kaplumbağa avlayıp kabuğuyla yağmur suyu toplamayı dene yeni oyunu oynamadım ama ilk oyunda böyleydi.

Forest'ta ki gibi küçük gölet tarzı su birikintileri yok mu? Kaynatıp içtiğinde kirli demesi ilginç.
Belli bi süresi var mı kaynatmanın çünkü kaynattığım halde "Tencere (kirli su) toplandı" yazıyor.

Yağmur toplaman lazım. Üretim penceresinde aleti olacak.
Onu yaptım da ben devamlılık açısından kaynatmaya çalışıyorum yine de kirli su diyor

Hocam onceki The Forest serisinde kaplumbaga kabugundan falan kase gibi bir sey yapiliyordu ve yagmur suyu toplaniyordu ama son seride var mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…