Sons of The Forest 2 kişi oynanır mı?

Racoon

Centipat
Makaleler
2
Oyun şimdiye kadarki en yüksek indirimde. Fakat daha önce Lethal Company, Content Warning, Left 4 Dead 2 ve Backrooms gibi oyunları denedik. Hepsi ilk 1-2 saat eğlenceliydi ama zamanla sıkmaya başladı. Bu oyunda iki kişi uzun vadede eğlenebilir miyiz?

Önceki oyunu bitirmiştik fena değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun şimdiye kadarki en yüksek indirimde. Fakat daha önce Lethal Company, Content Warning, Left 4 Dead 2 ve Backrooms gibi oyunları denedik. Hepsi ilk 1-2 saat eğlenceliydi ama zamanla sıkmaya başladı. Bu oyunda iki kişi uzun vadede eğlenebilir miyiz?

Sons of The Forest'ı bilmem ama iki kişi eğlenebileceğinizden emin olduğum Planet Crafter var. İki kişi 40 saat oynadık ve hala sıkmadı, mükemmel oyundur deneyin.

Oyun şimdiye kadarki en yüksek indirimde. Fakat daha önce lethal Company, Content Warning, Left 4 Dead 2 ve backrooms gibi oyunları denedik. Hepsi ilk 1-2 saat eğlenceliydi ama zamanla sıkmaya başladı. Bu oyunda iki kişi uzun vadede eğlenebilir miyiz?

Abim sözleşmeli er olmadan önce 150 saat oynadık hiç sıkılmadık.

Biz oyuna üç kişi başlayıp geriye kalan kısmını iki kişi oynamıştık. Gayet oynanabilir ve sürdürülebilir bir oyun. Size eşlik eden Kelvin adında bir NPC de var zaten.

İlk oyun benim için açık ara daha iyi sebepsiz şekilde. Ama ikinci oyunda gayet iyi. Forest oyunlarında olan buglar, arada takılmalar vs. alıştık zaten artık. Bence eğlenirsiniz yanınızda NPC de veriyor oyun, ayrıca Virginia sizle, siz onunla temas kurmaya çalışıyorsunuz. Hem bunca yıldan sonra yeni yamyamlar ve mutantlar ile oynamak bile yeterli bir sebep en azından benim için. Modern silahlarla da takılabiliyoruz kurtarma timi olduğumuzdan dolayı. Şans vermenizi öneririm.

Sons of The Forest'ı bilmem ama iki kişi eğlenebileceğinizden emin olduğum planet crafter var. İki kişi 40 saat oynadık ve hala sıkmadı, mükemmel oyundur deneyin.

Öneri için sağ olun ama indirimde değil olsaydı bakabilirdim.

Abim sözleşmeli er olmadan önce 150 saat oynadık hiç sıkılmadık.

Biz oyuna üç kişi başlayıp geriye kalan kısmını iki kişi oynamıştık. Gayet oynanabilir ve sürdürülebilir bir oyun. Size eşlik eden kelvin adında bir NPC de var zaten.

İlk oyun benim için açık ara daha iyi sebepsiz şekilde. Ama ikinci oyunda gayet iyi. Forest oyunlarında olan buglar, arada takılmalar vs. alıştık zaten artık. Bence eğlenirsiniz yanınızda NPC de veriyor oyun, ayrıca virginia sizle, siz onunla temas kurmaya çalışıyorsunuz. Hem bunca yıldan sonra yeni yamyamlar ve mutantlar ile oynamak bile yeterli bir sebep en azından benim için. Modern silahlarla da takılabiliyoruz kurtarma timi olduğumuzdan dolayı. Şans vermenizi öneririm.

Cevap için teşekkürler ilk oyunda evimize sürekli yamyamlar geliyordu hatta bir zaman sonra boss vs geliyordu diğer oyunda da aynı mı?

4 kişi olsa çok daha sarar ama 2 kişi de bence keyifli olur, birinizin oyunu bir tık daha iyi bilmesi daha iyi olur ikiniz de sıfır bilgi oynarsanız emin olamıyorum kısır döngüye girebilirsiniz.

Cevap için teşekkürler ilk oyunda evimize sürekli yamyamlar geliyordu hatta bir zaman sonra boss vs geliyordu diğer oyunda da aynı mı?

Hocam oynayacak birini bulamazsanız ben gelebilirim :D

İlk oyunda bildiğim kadarıyla yamyamlarda bi' zeka özelliği var. Gün geçtikçe sizin yerinizi ezberliyorlar ya da ezberlemekten ziyade, sizi buluyorlar diyeyim. Öğreniyorlar orada olduğunuzu. Bundan dolayı da gün geçtikçe yamyam sayısı, mutant gelme oranı artıyor.
İkinci oyuna da bunu ekledilerse aynı şey olacaktır. Yerleştiğiniz bölge de önemli. Devriye mantığı varmı bilmiyorum 2. oyunda ama varsa o bölgelerde durmamalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı